Forside » Arrangementer og udstillinger » Anders Hallgren, snart til Danmark

Anders Hallgren, snart til Danmark

anders hallgren psykologi

Om en uge kommer Anders Hallgren forbi Vejen med to af hans mest efterspurgte foredrag, og der er endnu få ledige billetter til begge foredrag. Anders Hallgren taler et letforståeligt svensk, har skrevet flere bøger og er en meget medlevende foredragsholder, så der er lagt op til to gode dage.

Hundens psykologi – og hundeejerens

Lørdag eftermiddag/aften den 27. september gælder det foredraget ”Hundens psykologi – og hundeejerens”. Det er et superunderholdende foredrag, der giver de fleste en del at tænke over. Anders Hallgren forklarer levende og er bestemt heller ikke bleg for at fortælle om de fejl, mange af os hundeejere begår.

Foredraget handler overordnet om, hvordan vi fungerer med vores hunde i hverdagen – hvordan vi får opbygget et bånd, der bygger på respekt snarere end frygt, og hvordan vi træner hunden. Kort sagt vil alle hundeejere kunne få noget med hjem i bagagen.

Foredraget varer fra klokken 16 til cirka 19, og koster 250 kroner inkl. Kaffe/the og isvand.

Køb billet

Hunde og stress

Søndag den 28. september er der heldagsforedrag på programmet. Her er emnet hunde og stress.

Stress bliver mere og mere udbredt i det moderne samfund og det er ikke kun mennesker, det går ud over. Også hunde kan rammes af stress, hvilket kan føre til såvel adfærdsændringer som sociale problemer.

Anders Hallgren vil blandt andet komme ind på, hvordan man identificerer årsagerne til stress og hvad man kan gøre for at forebygge og behandle stress.

Foredraget varer fra klokken 9 til cirka 17, og koster 950 kroner inkl. sandwich med 1 sodavand, frugt, kage, kaffe/the og isvand.

Køb billet

Om foredragene

Begge foredrag afholdes i Baungårdhuset, Baungårdsvej 65, 6600 Vejen. Det ligger ca. 1 kilometer fra motorvejsafkørsel 68, og der er gratis parkering.

Foredragene er uden hund.

Billerne kan købes frem til og med fredag den 26. september 2014.09.19

Køb billetter

Til arrangementet vil vi medbringe et udvalg af Anders Hallgrens bøger foruden et mindre udvalg af varer fra vores webshop, www.vufido.dk, herunder et par gode tilbud. (Vi modtager desværre ikke dankort, men kan modtage kontanter og Mobilepay).

Hvis der skulle være folk langvejsfra, som er interesserede i foredragene, kan vi henvise til vejen Idrætscenter, som ligger knap to kilometer fra Baungårdhuset og som har fornuftige priser.

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*