Forside » Artikler

Artikler

Undersøgelse viser, at hver anden hund får for lidt motion

Ifølge en stor husdyrundersøgelse foretaget af AniCura i Sverige motionerer en del hundeejere deres hund for lidt. Ifølge AniCura har de fleste hunderacer brug for omkring to timers motion dagligt, men 13 procent af hundene i undersøgelsen får maksimalt 5 timers motion om ugen. Mange hunde får maks. 10 timers motion om ugen Ifølge AniCuras undersøgelse motionerer hver anden hundeejer ... Læs mere »

Danmarkspremiere: Dogman

‘Dogman’ havde verdenspremiere på Cannes Film Festival sidste år, hvor Marcello Fonte (som spiller hundefrisøren Marcello i filmen) vandt prisen for bedste mandlige hovedrolle. 28. februar 2019 har filmen Danmarkspremiere. Hundefrisør i hovedrollen Dogman udspiller sig i en forstad nord for Napoli. Her driver Marcello driver en hundesalon, hvor han lever i perfekt harmoni med de firbenede. Når det kommer ... Læs mere »

De mest populære hunderacer i Norge i 2018

bordercollie

Danmark og Sverige ”er enige” om de 3 mest populære hunderacer, men det ser helt anderledes ud i Norge. Også blandt de efterfølgende 17 racer er der en del forskelle at spore. Blandt andet er der hele 3 settere i top 20 i Norge, og hverken på den danske eller svenske top 20 er der settere repræsenteret. De 20 mest ... Læs mere »

De mest populære hunderacer i Sverige i 2018

Vi har mange ting til fælles med vores naboer i Sverige, blandt andet er det de samme tre hunderacer, der ligger i toppen, når det gælder popularitet. Men så stopper ligheden også. Se hvilke hunderacer der er de 20 mest populære i Sverige. Populære hunderacer i Sverige i 2018 Labrador Retriever (1 i DK) Schæferhund, korthåret (2 i DK) Golden ... Læs mere »

De mest populære hunderacer i 2018

labrador retriever

Se hvilke hunderacer der er blandt de 20 mest populære i 2018. Populære hunderacer i 2018 For de flestes vedkommende er vores egen hund den mest populære hund i lige netop vores familie, og det er præcis sådan det skal være. Man kommer dog ikke uden om, at nogen hunderacer af den ene eller anden årsag er mere populære end ... Læs mere »

Tre idéer til påskehygge med din hund

Påske betyder ekstra fridage – i hvert fald for de fleste – og dermed mulighed for ekstra hygge og opmærksomhed til hunden. Få tre idéer her og læs også hvad du skal passe på med. Denne påske er vejret en blandet fornøjelse, alt efter hvor i landet man befinder sig, så det er ikke sikkert, at alle idéer er lige ... Læs mere »

Tag resterne fra restauranten med hjem

De fleste har sikkert oplevet ikke at kunne spise alt den lækre mad, der serveres på et restaurantbesøg. Nu opfordrer Landbrug & Fødevarer til, at restauranterne stiller så kaldte ”doggy bags” til rådighed, så resterne kan tages med hjem. Ifølge en pressemeddelelse udsendt fra Landbrug og Fødevarer smides der hvert år over 29.000 ton mad ud fra danske hoteller og ... Læs mere »

Fokus på sagsbehandlingstiden i dyreværnssager

Der var fokus på dyreværnssager i folketingssalen i dag, hvor DF’s Katina Due bad justitsminister Søren Pape Poulsen forholde sig til de lange sagsbehandlingstider 560 dages sagsbehandlingstid i dyreværnssager Karina Due fra DF spurgte i dag ind til justitsministerens holdning til, at sagsbehandlingstiden i dyreværnssager i 2016 var 560 dage. Justitsminister Søren Pape Poulsen erkærede sig enig i, at en ... Læs mere »

Hunde er gode menneskekendere

Som hundeejer har du måske observeret, at din hund lægger mærke til, hvordan andre personer omgås dig, og at det smitter af på din hunds opførsel. Det bakkes op af en ny undersøgelse. Hunde kan gennemskue ubehagelige personer En ny undersøgelse offentliggjort i ”Neuroscience and Biobehavioural Reviews” viser, at hunde er i stand til at gennemskue, når en person behandler ... Læs mere »

Flere hundeejere vælger at få hunden kremeret

Ifølge TV Syd vælger flere hundeejere at få hunden kremeret og få asken med sig hjem i en urne. Mindet om den afdøde hund Af et indslag på TV Syd fremgår det, at blandt andet Kæledyrskrematoriet i Randbøl, der er et af landets i alt fire kæledyrskrematorier, mærker en stigning i antallet af hundeejere, der vælger at møde personligt op ... Læs mere »