Forside » Arrangementer og udstillinger » Snart tid til Bakkeskue…

Snart tid til Bakkeskue…

DKK Kreds 1 BakkeskueDKK’s kreds 1 har hvert år siden 1988 afholdt Bakkeskue Kristi Himmelfartsdag.  Som navnet antyder afholdes det på Dyrehavsbakken og det plejer at være et yderst populært skue.

Bakkeskue d. 17. maj

I år afholdes det traditionsrige Bakkeskue d. 17. maj – tilmeldingsfristen er overskredet, men selv som tilskuer er Bakkeskuet bestemt et besøg værd. Det er let at komme dertil, da der er S-tog til døren og kommer man i bil er der gode parkeringsmuligheder. Det er også tilladt at tage hund med – alle hunde skal dog holdes i snor!

Bedømmelserne starter kl. 10.00 og kl. 12:00 er der dog dancing (”Bakkens Dog Dancers Cup”) på Bakkens store scene. 

Hvad sker der til Bakkeskuet?

Bakkeskuet er mere uformelt end en traditionel udstilling og der plejer at være en rigtig god stemning. Mange kommer for hyggens skyld og så er det en god mulighed for at give sin hund noget ringtræning, inden den eventuelt skal på ”rigtig” udstilling.

Udover bedømmelser i ringen er der som nævnt også konkurrence i dog dancing. Hvis din hund ikke er tilmeldt skuet, er der mulighed for at lære den “for sjov lege” – der foregår i den ”store ring” ved Skovly fra kl. 10.30 – ca. kl. 11.45.

Hurtig info om Bakkeskuet

  • Bakkeskuet afholdes i Klampenborg, på Dyrehavsbakken, torsdag d 17. maj 2012
  • Bedømmelserne starter fra kl. ca. 10:00
  • Det koster ikke noget at se på og du må gerne have din hund med – den skal dog være i snor hele tiden

Billeder og video fra Bakkeskuet

Du kan se vores billeder fra Bakkeskuet anno 2010 her

Og herunder er der en ca. 8 ½ minutter lang video fra sidste års Bakkeskue –fyldt med en masse skønne og dygtige hunde og hvalpe..

 

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*