Forside » Blog » Bamsebøllen i ringen

Bamsebøllen i ringen

ringtræning

Ja, her i området er der for alvor kommet gang i træningsholdene, så i går var vi for første gang til ringtræning.

Jeg har aldrig nogensinde udstillet, så det er ikke kun for Wilmas skyld men også for min, og vi fik så sandelig også vores sag for! Wilma synes, det var fabelagtigt med SÅ mange andre hunde samlet på ét sted (der var omkring 12 på holdet), og hun kunne slet ikke se fidusen i at gå rundt i en firkant. Til gengæld virkede hun helt overbevist om, at de andre var kommet for at lege med hende.

Hun fik derfor meget hurtigt tilnavnet Bamsebøllen, og jeg må indrømme, at det krævede en særdeles ihærdig indsats at få hende til at fokusere (og så lykkedes det ikke engang specielt tit alligevel), så der blev alle ressourcerne faktisk lagt – hvilket så også betød, at det var begrænset, hvor meget jeg fik med, når det kom til handlerens del af udstillings”gamet”.

Vi var begge helt færdige, da vi kom hjem. Drak en frygtelig masse vand og drattede så om i sofaen.

Læringen må være, at vi især skal øve fokus meget mere og så må vi løbe lidt mere rundt på græsplænen herhjemme, og så måske i øvrigt have nogle ekstra lækre godbidder med næste gang.

Det positive er så til gengæld, at Wilma er en glad krudtugle, så hvad det angår, er hun jo et pragteksemplar af en legesyg hvalp.

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*