Forside » Bøger, film, TV og nettet » Biograf premiere: Hr. Peabody & Sherman

Biograf premiere: Hr. Peabody & Sherman

hr peabody og sherman

I sidste uge havde filmen Hr. Peabody & Sherman dansk biografpremiere. I den ene af filmens hovedroller finder vi verdens klogeste hund, beaglen hr. Peabody, som Lasse Rimmer lægger stemme til.

Verdens klogeste hund

Hr. Peabody & Sherman er en animations- og adventurefilm der er instrueret af den ene af instruktørerne bag den populære Golden Globe vinder ”Løvernes Konge”.

Beaglen hr. Peabody er en hund med mange talenter – ikke alene er han verdens klogeste hund, han er også Nobelprismodtager, OL-vinder, opfinder, evrhversgeni og gourmetkok, og han får naturligvis også besøg af USA’s mægtigste mand, præsidenten, med jævne mellemrum.

Da han en dag adopterer drengen Sherman står han i midlertidig overfor udfordringer, som matematiske ligninger ikke kan løse…

Den omvendte verden

I filmen er det altså for en gangs skyld ikke hunden, der bliver adopteret, men hunden der adopterer – og adoptivsønnen er noget af en mundfuld, for den ellers så erfarne hr. Peabody.

Sønnen Sherman har det nemlig med at rode sig ud i problemer, og helt slemt bliver det, da han inviterer sin klassekammerat Penn med på tur i hr. Peabodys tidsmaskine. En tidsmaskine hr. Peabody bruger til at lære Sherman om historiske begivenheder.

Sherman og Penny kommer ved en fejl til at rive hul i universet, og hr. Peabody må komme dem til undsætning for at forhindre, at fortiden ændres for evigt. Det bliver starten på en fantastisk rejse gennem tiden, der bl.a. går til det gamle Egypten, oldtidens Grækenland og Michelangelos Firenze. Og med hundefjendtlige myndigheder i hælene er det også på denne tur, at en hund og hans dreng finder ud af, hvad de egentlig betyder for hinanden.

Foto: ©20th Century Fox

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*