Forside » Bøger, film, TV og nettet » Biografpremiere: Kæledyrenes hemmelige liv 2

Biografpremiere: Kæledyrenes hemmelige liv 2

Morede du dig også højlydt første gang, du stiftede bekendtskab med “Kæledyrenes hemmelige liv”? Så kan du godt begynde at glæde dig, for næste uge har 2’eren dansk biografpremiere, og her får vi endnu engang bevist, at kæledyrs liv består af meget mere end blot at se nuttede ud og slappe af, mens ejerne er på arbejde…

I 2’eren prøver terrieren Max at komme overens med nogle alvorlige ændringer i sit liv; hans ejer er blevet gift og har fået en lille rolling, Liam, som Max bliver helt besat af at beskytte. Det store ansvar giver ham nervøse trækninger, som kun bliver værre, da de skal på familietur på landet.

Sammen med gadekrydset Duke, oplever Max en verden udenfor storbyen og her møder de hundeintolerante køer, fjendtlige ræve og en frygtindgydende kalkun. Heldigvis møder de også en gammel gårdhund, der deler lidt livsvisdom med Max, så han kan komme lidt ned på jorden igen og få hård hud på de bløde poter.

I mellemtiden er det op til Max’ veninde, Glitter, at redde hans yndlingslegetøj fra en katteinficeret lejlighed. Hun får hjælp af sin dovne katteven Chloe, der er blevet lidt for afhængig af katteurt.

Endelig er den nuttede, men bindegale kanin Snefnug blevet overbevist om, at han er en superhelt, efter at hans ejer har udstyret ham med en superheltepyjamas. Han får rig lejlighed til at bevise for sig selv – og andre – om der virkelig er en superhelt gemt i ham, da den frygtløse Shis Tzu beder om hans hjælp på en farlig mission.

Filmen har dansk biografpremiere d. 4. juli 2019.

Se en trailer for filmen her:

Hvis det ser ud som en film for dig, kan du deltage i Hundenyheders konkurrence om 3 x 2 biografbilletter til filmen. Konkurrencen finder du her.

 

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*