Forside » Arrangementer og udstillinger » Bliv klogere og hjælp hjemløses hunde samtidig

Bliv klogere og hjælp hjemløses hunde samtidig

Hjemløses hundeForeningen ‘Hjemløses hunde i Danmark’ afholder hele to arrangementer i slutningen af juli måned. Fælles for dem er, at pengene går ubeskåret til foreningens arbejde, så ikke alene bliver du klogere, du giver en hjælpende hånd samtidig.

Foredrag med Irene Jarnved

Forfatter og adfærsdbehandler Irene Jarnved vil til det to timer lange foredrag fortælle om det positive lederskab og indlæringspsykologi i træning og hverdag. Til foredraget vil Irene Jarnved bruge sine egne hunde til at demonstrere de forskellige øvelser.

Foredraget med Irene Jarnved afholdes torsdag d. 27. juli fra kl. 18:30 – 20:30 hos Slagelse hundecenter, Slagelse landevej 116, 4241 Vemmelev. Det koster 100 kr. at høre foredraget – penge, som altså går til foreningen ’Hjemløses hunde i Danmark’.  

Der er sidste tilmeldingsfrist d. 20. juli, og tilmelding foregår ved indbetaling af de 100 kr. til foreningens konto i konto Arbejdernes landsbank: Regnr.: 5356, Kontonr.: 03370067 (Husk at anføre navn ved indbetaling).

Hvis du har noget liggende derhjemme, som din egen hund ikke længere bruger, modtager foreningen meget gerne disse ting til arrangementet.

Foredrag med Allan Venzel

Allan Venzel er erfaren veterinærernæringsteapeut og han vil til foredraget give folk et indblik i og en forståelse for betydningen af hundens foder. Han vil bl.a. komme ind på vigtigheden af korrekt fodring, varieret kost, tilskud, sygdomme og meget mere. Det er endvidere muligt at medbringe en pose fra det hundefoder, du normalt fodrer hunden med, og du vil så få vejledning i, hvordan indholdsfortegnelsen skal læses.

Allan Venzel foredraget afholdes mandag d. 30. juli fra kl. 18:30 – 20:00 hos Slagelse hundecenter, Slagelse landevej 116, 4241 Vemmelev. Prisen for foredraget er 100 kr., som går til foreningen ’Hjemløses hunde i Danmark’, og også til dette foredrag er du velkommen til at medbringe ting, som din egen hund ikke længere kan bruge.  

Der er sidste tilmeldingsfrist d. 24. juli, og tilmelding foregår ved indbetaling af de 100 kr. til foreningens konto i konto Arbejdernes landsbank: Regnr.: 5356, Kontonr.: 03370067 (Husk at anføre navn ved indbetaling).

Om foreningen ’Hjemløses hunde i Danmark’

Foreningen er en non-profit dyrevelfærdsforening, som i det daglige arbejder på at tage rundt i landet og klæde de hjemløses hunde på til livet udenfor ved bl.a. at udlevere hundefoder, tæpper, seler, legetøj m.m. Derudover håber foreningen at der med tiden er flere herberger der vil åbne dørene for de hjemløses hunde, end det i dag er tilfældet.

Foto: Line, Hunde Nyheder

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*