Forside » Bøger, film, TV og nettet » Bog-udgivelse: ”Lykkelige lydige hunde”

Bog-udgivelse: ”Lykkelige lydige hunde”

Lykkelige lydige hunde af Anders HallgrenI mandags udkom bogen ”Lykkelige lydige hunde” for første gang på dansk. Bogen er skrevet af den erfarne hundepsykolog og forfatter Anders Hallgren.

Lykkelig og lydig?

Ét er at have en lydig hund, noget andet er at have en glad og harmonisk hund. Træningsformen der bliver præsenteret i bogen bygger på forståelse, kærlighed, passende krav og kontakt, og målet er netop, at man ved at kombinere den rette træningsform med aktivering får en velfungerende hund, der trives overalt. På den måde kan hunden også indgå naturligt i familiens liv, med alt hvad det måtte indebære af f.eks. omgang med andre mennesker og hunde.

Hundens sociale behov

Hunde er meget sociale dyr, der har behov for at være en aktiv del af familien, men hvis det skal fungere tilfredsstillende for alle parter, skal hundene også kunne finde sig i de krav, de bliver stillet og de grænser der bliver sat. Hvis træningen bygger på værdier som venlighed og respekt, vil den give en god kontakt og en harmonisk hund. I bogen ”Lykkelige lydige hunde” vil Anders Hallgren øge din forståelse som hundeejer samt understrege, hvor vigtig hverdagslydighed er. Netop hverdagslydighed er det grundlag, som alle hunde skal have for at kunne fungere godt sammen med familien.

Om bogen ”Lykkelige lydige hunde”

Bogen ”Lykkelige lydige hunde” er af ældre oprindelse – faktisk udkom den første udgave af bogen helt tilbage i 1974 og viste dengang en ny og banebrydende tilgang til hundetræning, men som bekendt udvikler hundetræning sig kontinuerligt, i takt med at vi konstant bliver klogere. Bogen er derfor løbende blevet revideret og er netop udkommet i sin femte udgave, og i den forbindelse er den for første gang blevet oversat til dansk.

”Lykkelige lydige hunde” er udkommet på Forlaget Tro-Fast, hvor den også kan købes. Bogen er på 158 sider og koster 250 kr.

Foto: Venligst udlånt af Forlaget Tro-Fast

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*