Forside » Bøger, film, TV og nettet » Bogudgivelse: Din nye hundehvalp

Bogudgivelse: Din nye hundehvalp

din nye hundehvalp

Nu er bogen, som mange børnefamilier har ledt efter, her endelig… En letlæst bog i børnehøjde der forbereder familiens yngste på et liv med hundehvalp i huset.

Børn og hund

Der er mange meninger om børn og hunde. Her på redaktionen er vi af den holdning, at det kan være et perfekt match, så længe de voksne tager ansvar. Med til ansvaret hører blandt andet at lære barnet, hvordan man omgås hunde, og det er her, den kommer ind i billedet – bogen ”Din nye hundehvalp”, der udkommer på forlaget Turbine den 2. juni.

Bogen er skrevet i børnehøjde og den lægger op til en hyggelig snak barn og forælder imellem. Bogen kommer rundt om mange af de ting, der knytter sig til dét at få en hundehvalp, lige fra ”Hvad skal hvalpen hedde?” til ”Må hvalpen være i sengen og i sofaen?” På den måde giver bogen mulighed for at komme rigtig godt fra start, når det gælder samspillet mellem barn og hund, og så er det i øvrigt en hyggelig måde at fordrive den lange ventetid på.

Om ”Din nye hundehvalp”

”Din nye hundehvalp” er skrevet af journalist, instruktør og DKK-opdrætter Pia Skaarup Larsen i samarbejde med pædagog Eva Larsen.

Pia Skaarup Larsen er opdrætter af hundenyheders redaktionshund, Wilma, og da Wilma har en 3-årig ”menneske storebror” har vi haft lejlighed til at teste bogen direkte på målgruppen. Den får en varm anbefaling med herfra, da den har givet anledning til mange hyggelige snakke og givet storebror en forståelse af, hvordan man omgås en hundehvalp. Som forælder har bogen desuden været en god støtte til at huske, hvad der måske kunne være godt at få vendt med sit barn.

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*