Forside » Bøger, film, TV og nettet » Bogudgivelse: ”Dyrestemmer – Min kommunikation med dyr”

Bogudgivelse: ”Dyrestemmer – Min kommunikation med dyr”

Dyrestemmer - Min kommunikation med dyr af Anette RøpkeFredag d. 3. februar udkommer Anette Røpkes nye bog ”Dyrestemmer – Min kommunikation med dyr”. En bog, hun allerede løftede lidt af sløret for, da vi, i slutningen af sidste år, talte med hende om, hvordan det kan være, at hunde tager hensyn til f.eks. ældre og handicappede.

Med dyr i centrum – fra Lolland over Australien til USA

I ”Dyrestemmer – Min kommunikation med dyr” deler Anette Røpke ud af sin viden om dyrs kommunikation. Bogen tager sit naturlige afsæt i Anette Røpkes erfaringer fra et liv med dyr i centrum. Hun lader læseren få indblik hendes oplevelser med dyr fra barndommen på Lolland, fra fårefarme i Australien, fra ulveparker i USA og naturligvis fra hendes egen klinik. Bogen er spækket med sjove, rørende, overraskende og vedkommende eksempler på, hvordan dyr og mennesker trives og lever sammen i harmoni og respekt.

Kunsten at vælge det rette dyr

I ”Dyrestemmer – Min kommunikation med dyr” kommer Anette Røpke med en række konkrete råd; bl.a. til hvordan du vælger det rette dyr for dig og din familie. Hun kigger desuden nærmere på vores motiver for at vælge bestemte racer eller arter.

Af andre ting Anette Røpke kommer ind på i bogen, kan bl.a. nævnes

  • Dyrs og menneskers dagligdag sammen
  • Adfærdstræning
  • Udfordringer

Sidst men ikke mindst er ”Dyrestemmer – Min kommunikation med dyr” en bog, der giver et unikt indblik i dyrenes sprog. Når vi kender dyrenes sprog, forstår vi deres adfærd og reaktioner, og så har vi taget det første skridt til en dybere forståelse for dyrene omkring os.

Om ”Dyrestemmer – Min kommunikation med dyr”

  • ”Dyrestemmer – Min kommunikation med dyr” er skrevet af Anette Røpke i samarbejde med Julie Schlüter Valentin.
  • ”Dyrestemmer – Min kommunikation med dyr” udkommer på forlaget Lindhardt og Ringhof, er 256 sider lang og koster 299,95 kr.
  • ”Dyrestemmer – Min kommunikation med dyr” udkommer fredag d. 3. februar.

Om Anette Røpke

Anette Røpke har arbejdet som dyreadfærdsspecialist siden 1995 og i de sidste 12 år har hun endvidere arbejdet professionelt med clairvoyance og telepati med dyr og mennesker – noget hun bl.a. gør brug af, når hun arbejder som dyreinstruktør på spille- og reklamefilm.

Anette Røpke udbyder desuden flere kurser og uddannelser indenfor dyreadfærd og telepati. Besøg evt. Anette Røpkes hjemmeside for mere information.

Foto: Venligst udlånt af Lindhardt og Ringhof

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*