Forside » Bøger, film, TV og nettet » Bogudgivelse: ”Ferie på 4 poter”

Bogudgivelse: ”Ferie på 4 poter”

Ferie på 4 poterI dag udkommer Maria Hellebergs bog ”Ferie på 4 poter”, der giver masser af inspiration, hvis hunden skal med på ferie i det danske ferieland,

Ferieguide i hundehøjde

Forfatteren Maria Helleberg er den glade ejer af westien Holger, der har ageret testhund i jagten på hundevenlige seværdigheder. Sammen har Maria og hunden Holger besøgt bl.a. dyreparker, frilandsmuseer, slotte, herregårde og klostre med tilhørende parker samt boet på forskellige hundevenlige hoteller, og det er der kommet en ny og anderledes turistguide ud af.

En glad feriehund

”Ferie på 4 poter” beskriver ikke alene en række hundevenlige seværdigheder og hoteller i Danmark – bogen forklarer også, hvordan man finder frem, åbningstider samt hvilke regler der gør sig gældende for hunden. Derudover indeholder bogen en masse baggrundsviden om seværdighederne foruden en række underholdende anekdoter om hunden Holgers oplevelser i dyreparker, middelalderborge mv.

Livlige børn og aktive hunde

På trods af bogens titel og testhunden Holger kan man også få glæde af bogen, selvom man ikke selv har planer om at tage hunden med på tur. Som Maria Helleberg udtaler ”Idéen med denne bog er faktisk dobbelt – alt det, som morer hunde, og hvor hunde må komme med, plejer også at være en succes hos livlige børn, der let bliver utålmodige.”

”Ferie på 4 poter” er udkommet på Forlaget Tro-Fast, hvor den også kan købes. Bogen er på 196 sider og koster 250 kr.

Foto: Venligst udlånt af Forlaget Tro-Fast

Hundeskove i Danmark

Hvis du er blevet inspireret til at tage hunden med på tur, så husk vores oversigt over danske hundeskove.

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*