Forside » Bøger, film, TV og nettet » Bogudgivelse: ”Kayo – Strømerens bedste ven”

Bogudgivelse: ”Kayo – Strømerens bedste ven”

kayo strømerens bedste venI dag udkommer bogen ”Kayo – Strømerens bedste ven”, der beskriver det tætte samarbejde mellem en politimand og hans tjenestehund.

Tjenestehunden betalte den ultimative pris

For knap fire år siden, d. 21. august 2009, mistede politiassistent og hundefører Poul Erik Sørensen sin trofaste makker, tjenestehunden Kayo, under meget dramatiske omstædigheder.

Mens de var på patrulje stødte Poul Erik Sørensen og Kayo tilfældigt på tre desperate litauiske bankrøvere, der var på flugt fra et røveri i den nordlige del af Aarhus. Inden de tre stak af, rettede den ene røver sin pistol direkte mod Poul Erik. Tjenestehunden Kayo blev sendt efter røverne, men blev skudt af en af dem, og var dræbt på stedet.

En bog om Kayo

Poul Erik Sørensen har været hundefører i ca. 17 år, og nu har han altså skrevet en bog om sin tidligere tjenestehund, Kayo.
Historien starter den dag, Kayo ankommer til hjemmet i Østjylland, og optræningen af en af Danmarks dygtigste politihunde går i gang. Herefter følger intens træning og et utal af prøver, før Kayo er klar til at blive en del af politiberedskabet, hvilket man, som læser, kommer til at følge tæt.

I bogen får læserne også et spændende indblik i, hvordan træningen af landets politihunde er blevet tilpasset, i takt med at kriminaliteten har udviklet sig i Danmark f.eks. i forhold til den øgede terrortrussel og nye efterforskningsmetoder.

Kayo – Strømerens bedste ven

”Kayo – Strømerens bedste ven” udkommer på Forlaget Lindhardt og Ringhof d. 5. juni 2013.

Bogen er 284 sider lang, og beskriver det tætte bånd og det fascinerende samarbejde mellem en politimand og hans tjenestehund.  I den forbindelse bliver læseren ”inviteret” med, når politiet jager forbrydere, der f.eks. har begået mord, voldtægter eller anden kriminalitet.

Bogens vejledende udsalgspris er 299,95 kr.

Foto: Venligst udlånt af Lindhardt og Ringhof

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*