Forside » Bøger, film, TV og nettet » Bogudgivelse: Så skal vi ha’ hund

Bogudgivelse: Så skal vi ha’ hund

Så skal vi ha hundBogen ”Så skal vi ha’ hund” af Jan Vestergaard udkom i går, og giver masser af gode råd til, hvordan man gør livet lettere og får hverdagen til at gå op i en højere enhed, når man har hund.

Svar på stort og småt om hund

Bogen ”Så skal vi ha’ hund” giver svar på nogen af de spørgsmål, der måtte trænge sig på, allerede inden man anskaffer sig en hund. Det er helt overordnede spørgsmål som f.eks. ’hvilken hund skal vi vælge?’ og ’Hvor finder vi vores drømmehund?’.
Derudover er der svar på spørgsmål af mere praktisk karakter som f.eks. ’Hvordan træner vi vores hund rigtigt og sikrer os, at vi får en velopdragen hund?’, ’Hvordan får vi hverdagen til at hænge sammen med en hund i familien?’ og ’Hvordan håndterer vi det, hvis vi oplever problemer med vores hund?’

Grundig introduktion til et liv med hund

Bogen giver en grundig introduktion til et liv med hund og er rigtig god at læse, inden man anskaffer sig en hund, da den behandler områder lige fra foder, økonomi, udstyr, hundeforståelse, racer, hundetræning, børn og hunde, dyrlæge til vaccinationer til forsikringer. Alt sammen områder det er vigtigt at have overvejet, inden man forelsker sig hovedkulds i et par brune hundeøjne og en våd snude.

Træningsøvelser til hundeejeren

”Så skal vi ha’ hund” indeholder desuden 48 træningsøvelser, som alle kan ses på video via smartphone eller computer. På videoerne viser og forklarer Jan, præcis hvordan øvelserne skal udføres. På den måde kan selv kan selv familiens mindste være med til hundetræningen derhjemme.

Om ”Så skal vi ha’ hund”

”Så skal vi ha’ hund” udkom i går, d. 14. september 2012, på Gyldendals Forlag og er på hele 200 sider.
Den vejledende salgspris er 249,95 kr. og bogen kan bl.a. købes hos Saxo.com, hvor den lige nu er sat ned til 212,46 kr. (+ 19,95 kr. i forsendelse)

Om Jan Vestergaard

Jan Vestergaard er kendt fra DR’s tv-program “Så er der hund” og har mange års erfaring som træner, instruktør og adfærdsbehandler af hunde. Han ejer Egely Hunde, hvorfra han tilbyder professionel hundeadfærdsbehandling og professionel hundetræning, og er selv den glade ejer af bullmastiffen Boss.

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*