Forside » Bøger, film, TV og nettet » Bogudgivelse: Soldier Dogs

Bogudgivelse: Soldier Dogs

Soldier DogsBogen ‘Soldier Dogs’ åbner døren på klem til en spændende verden af heroiske bedrifter og rørende historier – alt sammen med menneskets bedste ven i centrum.

Cairo og alle de andre firbenede helte

Folk fra hele verden fulgte interesseret med i historien om Cairo, malinoisen, der var en del af det amerikanske Navy Seals hold, der endte med at fælde Osama bin Laden. Historien viste med alt tydelighed, hvordan en hunds naturlige intelligens, dens fysiske evner og dens loyalitet kan anvendes i ekstreme situationer, hvor en del mennesker kommer til kort.

I bogen ’Soldier Dogs’ beskriver forfatter Maria Goodavage bl.a. den ekstraordinære træning som militærets hunde gennemfører, de heroiske bedrifter hundene opnår og de langvarige spor hundene sætter hos de, der arbejder sammen med dem.

Hundens naturlige evner kan udnyttes i militære aktioner

Bogen ’Soldier Dogs’ er på engelsk og er fortællingen om det amerikanske militærs hunde, og selvom det kan synes svært at forholde sig til for en dansk hundeven, er der alligevel tale om en rigtig spændende bog som giver et kig ind bag kulisserne i en ellers ret ”hemmelig” verden.

Bogen viser, at det ikke kun er hundenes træning, der er blevet forbedret, men at hundenes naturlige evner i højere grad udnyttes. Bogens forfatter, Maria Goodavage, har i arbejdet med bogen interviewet flere, der træner og arbejder med militærets hunde nogle af de hårdeste steder på Jorden, men hun har også koblet en mere videnskabelig vinkel på ved at tale med flere ledende hundeeksperter, bl.a. om hvad hunde egentlig ved og hvordan de arbejder.

Soldier Dogs

‘Soldier Dogs’ viser, hvor stærkt båndet mellem de militære brugshunde og deres fører er, og det er svært ikke at blive bevæget af bogens fortællinger.

Bogen er på engelsk, den er 293 sider lang og er rigt illustreret. Klik her for at købe ‘Soldier Dogs’ – bogen er lige nu på tilbud (spar 33,88 %) og kan købes til 152,03 kr. hos Saxo (fragt koster 19 kr.).

Læs også vores artikel om bogen ‘No Buddy Left Behind’, der handler om de hunde og katte, som amerikasnke soldater knytter bånd med, mens de er udstationeret og som de – efter endt udstationering – adopterer til et helt almindelig familieliv.

Foto: Venligst udlånt af Penguin Group USA

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*