Forside » Bøger, film, TV og nettet » Bogudgivelse ”Stress, angst og aggression – Årsager, forebyggelse og helbredelse”

Bogudgivelse ”Stress, angst og aggression – Årsager, forebyggelse og helbredelse”

Anders Hallgren Stress, angst og aggression – Årsager, forebyggelse og helbredelseI dag er Anders Hallgrens bog ”Stress, angst og aggression – Årsager, forebyggelse og helbredelse” udkommet. Anders Hallgren selv kalder den sin vigtigste bog.

Anders Hallgrens vigtigste bog

Anders Hallgrens bog ”Stress, angst og aggression – Årsager, forebyggelse og helbredelse” er ifølge ham selv, den vigtigste bog han har skrevet – og han har altså begået mere end 30 hundebøger.

Anders Hallgren har mere end 50 års erfaring i at hjælpe hunde og denne bog er skrevet med udgangspunkt i hans mange års arbejde med problemadfærd blandt hunde. En af Anders Hallgrens vigtigste pointer er, at man ikke bare skal behandle symptomerne – det er langt vigtigere at finde frem til årsagerne og gøre noget ved dem i stedet. Denne bog, ”Stress, angst og aggression – Årsager, forebyggelse og helbredelse”, kommer netop med information om nogen af de mulige årsager.

Stress er ofte årsag til problemadfærd blandt hunde

Stress er næsten altid en af årsagerne til hundes problemadfærd og i bogen kan du bl.a. læse, hvad der kan forårsage stress hos hunde, hvordan stress forebygges hos hunde og hvad man som hundeejer kan gøre for at afhjælpe stressen, så man i stedet får et godt og afslappet forhold til sin hund.

I bogens indledning skriver Anders Hallgren bl.a. ”Hvis jeg for 20 år siden havde vidst, hvad jeg ved i dag om forskellige stressfaktorer, hvordan man analyserer og afdramatiserer dem, hvor mange hunde og hundeejere havde jeg da ikke kunnet hjælpe til et rigt og værdifuldt liv? Jeg føler stadig med disse hunde, der ikke fik hjælp, men er glad for at hunde i dag – på grund af den viden, der blandt andet videreformidles i denne bog – ikke behøver lide af stress, angst og aggression!”

Om ”Stress, angst og aggression – Årsager, forebyggelse og helbredelse”

Anders Hallgrens bog ”Stress, angst og aggression – Årsager, forebyggelse og helbredelse” udkommer på Forlaget Tro-Fast i dag, hvor den også kan købes til 250 kr.

Foto: Venligst udlånt af Forlaget Tro-Fast

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*