Forside » Bøger, film, TV og nettet » Bogudgivelse: Takket være hunden

Bogudgivelse: Takket være hunden

Takket være hunden

På fredag udkommer bogen ”Takket være hunden”. Bogens formål er at vise, hvor stor betydning hunden har haft for mennesket, dannelsen og udviklingen af civilisationen.

Hundens verdenshistorie

”Takket være hunden” kan læses som hundens verdenshistorie, man mest af alt er det en konstatering af hundens store betydning og rolle i udviklingen af civilisationen.

Hunden har været menneskets ven gennem 14.000 år, og den hjælper fortsat menneskets på nye måder.

Hunden har været både kongers og præsidenters følgesvend, den hjemløses beskytter, den dementes trøst og millioner af ”helt almindelige menneskers” bedste ven.

Der er dog stor forskel på, hvordan hunden opfattes rundt om i verden. Jo længere sydpå man kommer, jo mere ringeagtes den – og i lande som Kina og Sydkorea spiser man ligefrem hunde.

I bogen kan du læse meget mere om hundens rolle, og om alt det vi kan takke den for. Den fortjener menneskets anerkendelse og bør leve et ordentligt liv verden over.

Om ”Takket være hunden”

”Takket være hunden” udkommer fredag d. 16. august – en i øvrigt nøje udvalgt dato, da det er dagen, hvor hundens skytsengel, den katolske helgen St. Roche, fejres.

Bogen er skrevet af Jens Robdrup og den udkommer på forlaget Veterania. Bogen er 136 sider lang og er fyldt med flotte illustrationer.

Bogen koster 269 kr., og kan købes hos boghandleren eller på forlagets hjemmeside.