Forside » Bøger, film, TV og nettet » Bogudgivelse: Underwater Dogs af Seth Casteel

Bogudgivelse: Underwater Dogs af Seth Casteel

Underwater dogs af seth casteelSeth Casteels ”undervandshunde” behøver efterhånden ikke nærmere præsentation, for de har allerede gået deres egen sejrsgang på internettet, og er nu kendt af de fleste.  Men nu kan billederne også nydes i Seth Casteels netop udgivne bog ”Underwater Dogs”.

En julegaveidé til hundetossede fotografer?

Seth Casteels nye bog ”Underwater dogs” udkom for få uger siden, og dermed lige i tide til at komme på ønskesedlen hos hundetossede fotografer, eller andre der bare gerne vil sidde og bladre igennem alle de – på én gang fantastiske og lettere skræmmende – fotos af hunde under vand.

”Underwater Dogs” indeholder mere end 80 billeder af hunde under vand, hvoraf mange aldrig tidligere har været vist frem. Casteels arbejde adskiller sig væsentligt fra de fleste øvrigt kæledyrs- og hundefotografer, da vandet tilfører noget helt specielt til fotografierne, såsom blottede tænder, padlende poter, bølgende pels og ører.

Køb bogen her (netop nu nedsat fra 199,95 til 157,05 kr.)

Underwater Dogs af Seth Casteel

Seth Casteel er en prisbelønnet fotograf, der har en helt særlig passion for at arbejde med dyr. Hans fotos af undervandshunde har gjort ham kendt verden over, samt underholdt og fascineret millioner af hundeelskere.

”Underwater Dogs” er 144 sider tyk, og indeholder mere end 80 fotografier. Der er lige netop nu tilbud på hardback udgaven hos saxo.com, hvor den fås til 157,07 kr. mod normalt 199,95 kr.

Køb bogen her

Her på kontoret har vi anskaffet os Seth Casteels kalender, der udkom tidligere på året. Det er en vægkalender der også er fyldt med de mest fantastiske billeder, som vi glæder os til at se på i 2013. Den fås på saxo.com til 119,95 kr. og kunne måske også være en julegaveidé til de hundeinteresserede?

Køb kalenderen her

Herunder kan du se et lille udvalg af billeder fra Seth Casteels nye bog… Tryk på billederne for at se dem i et større format.

Fotos: Venligst udlånt af Seth Casteel 

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*