Forside » Bøger, film, TV og nettet » Bogudgivelse: Vælg den rigtige hund – Find hunden der matcher

Bogudgivelse: Vælg den rigtige hund – Find hunden der matcher

Vælg den rette hund - find hunden der matcherTidligere i denne uge udkom borgen ”Vælg den rigtige hund – Find hunden der matcher” af David Alderton. Bogen skal ses om en hjælp til kommende hundeejere, der skal vælge, hvilken hunderace der skal være en del af netop deres familie.

130 forskellige hunderacer beskrevet

I ”Vælg den rigtige hund – Find hunden der matcher” er intet mindre end 130 forskellige hunderacer beskrevet – det er langt fra alle de hunderacer, der findes, men dog et stort nok antal til at danne sig et indtryk af racernes forskellighed, når det kommer til f.eks. størrelse, temperament, krav til motion og pelspleje, samt om racerne har særlige sundhedsmæssige problemer.

Bogen indeholder desuden 200 flotte fotografier af forskellige racer, hvilket i sig selv gør den interessant at bladre igennem.

Overordnet og simpel inddeling af racer

I modsætning til mange andre opslagsværker over forskellige hunderacer, er hunderacerne i denne bog ikke inddelt efter FCI-grupper, men derimod efter forskellige karaktertræk, der gør det nemmere for den ikke-erfarne hundeejer at pejle sig ind på den rette hunderace (eller type). Det er karaktertræk som f.eks. ”hunde, der elsker at løbe”, ”knapt-så-krævende hunde” eller ”super-kloge hunde”.

Hvilken race skal jeg vælge?

Herfra kan vi kun bifalde, at du som kommende hundeejer starter med først at gøre op med dig selv, hvad du kan tilbyde en hund og dernæst danner dig et overordnet indtryk af forskelligheden blandt de mange forskellige hunderacer, der findes.

Du vil sandsynligvis ende op med flere mulige kandidater, som du kan gå i gang med at researche nærmere, f.eks. ved

  • at læse bøger specifikt om de enkelte racer
  • at læse vores raceportrætter
  • at spørge venner/bekendte der ejer de pågældende racer
  • og/eller ved at besøge opdrættere af racerne

Rigtig god fornøjelse i søgningen på den helt rette hunderace

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*