Forside » Transport og rejse » Canadisk dyrevelfærdsorganisation hiver tre hundeejere i retten

Canadisk dyrevelfærdsorganisation hiver tre hundeejere i retten

hunde i varme bilerEn dyrevelfærdsorganisation i den Canadiske hovedstad, Ottawa, anklager tre uansvarlige hundeejere for at efterlade deres hunde i solvarme biler. Den første af de tre retssager gik i gang i går. 

Tre uheldige tilfælde i juli

I juli måned blev dyrevelfærdsorganisationen ’Ottawa Humane Society’ tre gange kontaktet af forbipasserende, der observeret hunde efterladt i varme biler, uden spor af ejeren.

I det første tilfælde var bilen parkeret i direkte sollys, og en chihuahua-blanding fik hedeslag, mens dens ejer gik rundt i IKEA. Dyrevelfærdsorganisationen blev tilkaldt og fik hunden ud. Temperaturen blev ved samme lejlighed målt til hele 33 grader, og hunden måtte efterfølgende behandles.

I de to øvrige tilfælde var hundeejeren til en puddel gået på shopping, mens en hundeejer til en labrador var taget i biografen. Forbipasserende konstaterede i begge tilfælde at hundene led, og valgte derfor ligeledes at tage kontakt til ’Ottawa Humane Society’, der fik hundene ud og tog sige af dem, indtil ejerne senere meldte sig.

Tre retssager mod hundeejere

De tre hundeejere er alle blevet anklaget for at tillade deres hunde at blive påført lidelser samt for at undlade at behandle deres hunde som det sig hør og bør.

Den første af de tre retsager gik igang i går, d. 23. august, mens de to resterende sager kommer for retten d. 30. august.

Deltag i debatten

  • Hvad synes du om sagen?
  • Er det for meget at hive hundeejerne i retten eller er det helt rimeligt?

Deltag i debatten ved at skrive din kommentar herunder

Foto: ©iStockphoto.com/Monika Wisniewska
Kilde: http://www.lifewithdogs.tv/

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*