Forside » Sundhed og sygdom » Danmarks første fertilitetsklinik for hund og kat

Danmarks første fertilitetsklinik for hund og kat

hundefødsel

Flere og flere vil have dyrlægens hjælp til at lave hundehvalpe og kattekillinger. Derfor laver Dyrlægegruppen Frijsenborg nu Danmarks første fertilitetsklinik for hund og kat.

Succesen er større end de fysiske rammer

”Folk kommer til os fra hele landet for at få hjælp til reproduktion, og derfor har vi behov for meget mere plads.  Fra 2. maj samler vi vores arbejde med fertilitet og reproduktion i Hinnerup, hvor vi bygger om og ud”, fortæller Susanne Rau, dyrlæge og direktør for Dyrlægegruppen Frijsenborg.

Dyrlæge Kathrine Kirchhoff, en af landets absolut førende eksperter på reproduktionsområdet, arbejder hos Dyrlægegruppen Frijsenborg og hun har med sin store viden og passion for emnet for alvor sat virksomheden på landkortet.

Hidtil har opdrætterne kørt fra nær og fjern til Hadsten Dyreklinik, når deres dyr skulle insemineres, drægtighedsscannes eller have fødselshjælp, lavet frostsæd eller brunstkontroller, og succesen er ganske enkelt større end klinikkens fysiske rammer.

Fuldt udstyret fertilitetsklinik

I den kommende fertilitetsklinik i Hinnerup bliver der hele 250 kvadratmeter at boltre sig på. Det giver blandt andet et særskilt rum til sædbanken, et ekstra konsultationsværelse hvor man kan indlægge fødende tæver, og et separat, hyggeligt venteværelse til katte, så de ikke stresses mere end højst nødvendigt af at komme til dyrlægen.

Hadsten Dyreklinik, der hidtil har lagt lokaler til reproduktionsarbejdet, får til gengæld bedre plads til flere ambulante patienter og flere indlæggelser, og dyrlægerne får endnu mere tid til at servicere både nuværende og kommende klienter. Det daglige dyrlægearbejde, fodersalg m.m. fortsætter altså uændret i Hasten Dyreklinik – det er udelukkende reproduktionsarbejdet, der fremover samles i Hinnerup.

Invitation til Åbent Hus

Dyrlægegruppen Frijsenborg inviterer alle interesserede til Åbent Hus i de nye lokaler på Navervej 3 i Hinnerup. Det sker fredag den 2. maj fra klokken 14 til kl. 18.

Foto: Line, Hundenyheder.dk

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*