Forside » Politik, regler og love » Dansk Folkeparti om hundeloven

Dansk Folkeparti om hundeloven

Dansk Folkepartis holdning til hundelovenSom tidligere nævnt har Hunde Nyheder kontaktet bl.a. en række partier ovenpå offentliggørelsen af observationslisten for at høre deres holdning til hundeloven og observationslisten. Dansk Folkepartis Dyrevelfærdsordfører Malene Harpsøe er i den forbindelse kommet med følgende kommentarer.

Nogle racer er farligere end andre

Dansk Folkeparti bakker op om hundeloven og observationslisten. Malene Harpsøe forklarer; ”I DF mener vi, at de ændringer der skete af hundeloven i 2010 var tiltrængte. Vi støtter loven og den tilhørende observationsliste. Der er racer, der er farligere end andre racer, og som derfor udgør en risiko for helt almindelige danskeres tryghed. DF hilser loven velkommen”.

Klippekortsordning i tillæg til hundeloven?

Hunde Nyheder har desuden spurgt ind til, om Dansk Folkeparti ser nogen alternative muligheder til hundeloven eller om evalueringsperiodens udløb (1. juli 2013, red.) i første omgang skal afventes. Til det svarer Malene Harpsøe ”Ja, vi har foreslået en klippekortsordning for de hundeejere, der har ulovlige hunde, men ikke overholder mundkurvs- og snorkrav. Derudover så vil vi i DF afvente evalueringsperiodens udløb”.

Foto: Dansk Folkeparti

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*