Forside » Arrangementer og udstillinger » DcH afholder DM 2012 i Grindsted

DcH afholder DM 2012 i Grindsted

DM i IPOI den kommende weekend er DcH Give-Grindsted/Billund vært ved dette års DcH DM. Danmarksmesterskabet afholdes på DcH Grindsted-Billunds træningsplads samt omkringliggende arealer.

Konkurrencer i agility, lydighed, rally, IPO og sporhundeprøve

Til DcH’s danmarksmesterskab afholdes der konkurrencer i agility, lydighed, rally, IPO og sporhundeprøve, og der konkurreres både lørdag og søndag.

Lørdag foregår konkurrencerne i tidsrummet kl. 12:00 – 17:00, mens det søndag er lidt tidligere, nærmere betegnet mellem kl. 09:00 – 13:00.

Mange forskellige hunderacer

Til DcH’s DM er der mange forskellige hunderacer repræsenteret. De spænder lige fra små og letbenede racer som bl.a. toy puddel og shetland sheepdog i agilitykonkurrencen over større racer som bl.a. berner sennen, groenendael og riesenschnauzer.  I IPO-konkurrencen er der dog mange gengangere blandt de deltagende racer. Her er således en overvægt af schæferhunde, men man dog også finder bl.a. malinois og dobermann.

Klik her for at se billeder fra DKK’s DM i IPO 3, der blev afholdt tidligere på året

Er der mon nogen, der skal forkæles?

Hvis du aflægger DcH’s DM et besøg, er der desuden flere forskellige stande, hvor der er mulighed for at gøre et godt køb til sig selv eller hunden…

Mere info om DcH’s DM 2012:
Adresse: Søndre Boulevard 7, 7200 Grindsted
Dato: Lørdag d. 22. og søndag d. 23. september. Konkurrencerne afholdes lørdag 12:00-17:00 og søndag 9:00-13:00.

Foto: Line, Hunde Nyheder

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*