Forside » Forskning, viden og oplysning » De 10 mest populære hundenavne til hanhunde

De 10 mest populære hundenavne til hanhunde

Hundenavne til hanhundeDyrekassen Danmark har givet os adgang til deres store database over hundenavne, så vi kunne lave en liste over de 10 mest populære hundenavne til hanhunde.

Større opfindsomhed hos hanhundeejere

Kigger man på listen over de mest populære hanhundenavne, er der langt færre menneskenavne på listen, end det er tilfældet hos tæverne. Derudover tyder det på, at hanhundeejere er mere opfindsomme – i hvert fald er der ikke så mange hunde, der lyder de samme navne, som det er tilfældet for tæverne. Sjovt er det også at se, hvor populært et navn som ”Balder” fortsat er – som mange vil kunne huske, var det navnet på Poul Thomsens hund, der medvirkede i en række TV-programmer tilbage i 80’erne. 

Anden lyd på hundenavne til hanhunde

Sammenligner man med de mest populære tævenavne, er der også en tendens til, at hanhundeejere foretrækker en anden lyd på navnet end tæveejerne. Blandt de 10 mest populære hundenavne til tæver sluttede samtlige 10 navne på en vokal, mens det kun gør sig gældende for halvdelen af de 10 mest populære hanhundenavne. Derudover har der sneget sig et enkelt navn med kun én stavelse ind på listen over de mest populære hanhundenavne, nemlig navnet Max.

De 10 mest populære hundenavne til hanhunde

  1. Charlie (incl. stavemåderne Charley, Charly og Charli)
  2. Baloo (incl. stavemåden Balou)
  3. Oscar/Oskar
  4. Balder
  5. Simba (incl. stavemåden Zimba)
  6. Kenzo
  7. Buster
  8. Anton
  9. Max
  10. Bailey

De 10 mest populære hundenavne til hunhunde

Hvis du ønsker at se de 10 mest populære navne til hunhunde, så klik dig ind på vores top 10 over populære navne til tæver her

Skriv gerne i kommentarfeltet herunder hvad din hund hedder, og hvordan du fandt på navnet…

Foto: Line, Hunde Nyheder

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*