Forside » Arrangementer og udstillinger » Demonstration mod hundeloven – støtte til Lars Bo Lomholt

Demonstration mod hundeloven – støtte til Lars Bo Lomholt

rottweilerI forbindelse med Thor sagen så flere facebook-grupper dagens lys – En af dem fik navnet ”Støt Lars Bo Lomholt” og den rundede i rekordfart mere end 10.000 medlemmer. I gruppen blev idéen om en demonstration luftet, og den idé er nu blevet til virkelighed… 

Demonstration mod hundeloven

Københavns Politi har godkendt demonstrationen, der vil foregå som en march, der afsluttes med forskellige taler.

Arrangementet løber af stablen søndag d. 17. februar kl. 14:00 med start på adressen Politigården 1, 1567 København V.
Herfra sættes kursen mod Christiansborg, hvor der er forventet ankomst cirka en halv time senere, nemlig kl. 14:30 på Christiansborg Slotsplads.

På slotspladsen vil der blive bredt et hjerteformet banner ud til minde om de unde, der har mistet livet som direkte følge af hundeloven, og deltagere i demonstrationen opfordres til at tage lys med.

Der vil også blive afholdt taler til demonstrationen, bl.a. af Per Clausen, Enhedslistens gruppeformand og ordfører for bl.a. dyrevelfærd samt Christian H. Hansen fra miljøpartiet Fokus.

Læs også

Enhedslistens udmelding ovenpå Thor-sagen

Miljøpartiet Fokus tidligere udmelding om hundeloven

Mere information om demonstrationen

Ifølge arrangørerne bag demonstrationen er hovedformålet med demonstrationen at få sat fokus på nogle af de utilsigtede og uheldige følgevirkninger, hundeloven har – Arrangørerne udtaler således kort og godt: ”Vi er FOR, at Hundeloven revideres og FOR at der i den revision tages hensyn til de betænkninger eksperterne er kommet med på området”.

Arrangørerne ønsker en lovlydig og ikke-voldelig demonstration, og som tidligere nævnt er demonstrationen godkendt af Københavns Politi.

Hvis du vil have mere information om demonstrationen kan du besøge demonstrationens facebook gruper her.

Derudover vil vi opdatere denne artikel løbende, hvis der kommer flere punkter til programmet, end de der er nævnt her ovenfor. 

Foto. Line, Hunde Nyheder

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*