Forside » Ting til hund og hundeejer » Designprodukter til hund og hundeejer

Designprodukter til hund og hundeejer

design til hunden

Om to dage slår den kendte danske designvirksomhed, Normann Copenhagen, dørene op for en spændende udstilling med fokus på menneskets bedste ven, hunden.

Design til de firbenede

Hunden er måske ikke det allerførste, du tænker på, når du hører om nyt design, men så alligevel… Mange sætter pris på lækkert design til hjemmet, og i og med at hunden fylder en hel del i de fleste hundefamilier, er det måske meget naturligt, at design også at spredt sig til hundens udstyr…

CLOUD 7 er navnet på en Berlin-baseret designvirksomhed, der fokuserer på moderne og tidløse designprodukter til hunden og hundeejerne, og fra på fredag har du mulighed for at kigge nærmere på deres produkter i en 120 m2 stor pop-up-shop hos Normann Copenhagen på Østerbrogade i København.

Flotte fotos af hunden

Udstillingen går under navnet ‘Always listen to your dog – The Dog-is-King-Days’ og løber fra d. 27. september til d. 2. oktober. På udstillingens første to dage, d. 27. og 28. september, kan du i øvrigt få taget et gratis portrætfoto af dig selv og din hund. Det er fotograf Jeppe Sørensen, der står bag kameraet, og det sker begge dage i tidsrummet 12 – 14.

Til udstillingen kan du – udover de flotte designprodukter – nemlig også se en flot fotoudstilling, med CLOUD 7’s prisvindende portrætserie af hundeejere og deres hunde.

Foto: ©iStockphoto.com/Perry Harmon