Forside » Arrangementer og udstillinger » DKK afholder international hundeudstilling i Fredericia

DKK afholder international hundeudstilling i Fredericia

I weekenden d. 11.-12. februar afholder Dansk Kennel Klub 2012’s første hundeudstilling. Hundeudstillingen finder sted i Messe C i Fredericia, og i alt vil over 3000 hunde være at finde i udstillingsringene i løbet af weekenden. 

Mere end 3.000 hunde til hundeudstilling

Lørdag d. 11. februar er i alt 1.323 hunde tilmeldt hundeudstillingen i Fredericia, mens hele 1.748 hunde gæster hundeudstillingen søndag d. 12. februar.

Hundeudstillingen er opdelt, så nogle FCI-grupper er repræsenteret lørdag og andre søndag. Det har noget at sige, hvis du som tilskuer har nogle bestemte hunderacer, du gerne vil se i aktion – måske for at se om de pågældende race kunne være et muligt fremtidigt familiemedlem?

Hvilke hunde kan jeg se hvilke dage?

Lørdag er det hunderacer fra FCI-grupperne 1, 3, 4, 6 og 8, der er i aktion. Dvs. grupperne Hyrde og Kvæghunde (1), Terriere (3), Gravhunde (4), Drivende jagthunde og schweisshunde (6) og Apporterende jagthunde (8).

Søndag er det hunderacer fra de 5 resterende FCI-grupper, der er i aktion, dvs. grupperne 2, 5, 7, 9 og 10. De 5 grupper er følgende Schnauzere, pinschere, molosser og sennenhunde (2), Spidshunde (5), Stående jagthunde(7), Selskabshunde (9) og Mynder (10).

Nogle af gruppe-betegnelserne giver nærmest sig selv (f.eks. terrier og gravhunde), hvorimod det kan være lidt sværere med f.eks. jagthunde grupperne. Hvis du ønsker at se eksempler på hunderacer indenfor de forskellige grupper, kan du se nærmere på vores artikel om FCI-grupper.

Hundeudstilling i Fredericia

Hundeudstillingen i Fredericia foregår indendørs, så selv ikke dårligt vejr bør afholde dig fra en dag eller to i hundenes tegn. Indgangen åbnes kl. 8:30 begge dage, men bedømmelserne af hundene starter først kl. 10:00. Udstillingsringene er placeret i to forskellige messehaller; Ring A1 til A18 ligger i hal A, mens ring C19 til C23 ligger i hal C, hvor også Store Ring er placeret.

På hundeudstillingen er der også et udvalg af stande med diverse spændende ting til såvel hund som hundeejer, så også hunde der bliver derhjemme, kan blive forkælet med en godbid eller lign. Standene er placeret i hal A. Det er i øvrigt også muligt at medbringe hund på udstillingen – den kan dog ikke deltage i selve udstillingen med mindre den allerede er tilmeldt. Det koster 90 kr. at medbringe en gæstehund, og man skal huske hundens vaccinationspapirer.   

Udstillingens adresse

Messe C Fredericia, Vestre Ringvej 101, 7000 Fredericia.
Entré pr. dag er 60 kr. for voksne og 10 kr. for børn mellem 6-12 år. Det er gratis for børn under 6 år.

Foto: © Line, Hunde Nyheder

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*