Forside » Velfærd og velgørenhed » Dog-A-Thon til fordel for servicehundene

Dog-A-Thon til fordel for servicehundene

Servicehund

STH (Servicehunde Til Handicappede) afholder d. 8. september ”Dog-A-Thon” i Dyrehaven nær København, hvor du har mulighed for at gå med og støtte den gode sag.

Gåtur og opvisning

Dog-A-Thon er en 5 kilometer lang rute, der starter ved Bakkens parkeringsplads i Klampenborg. Her vil deltagerne få udleveret vand og frugt til gåturen, der bl.a. inkluderer en pause ved Eremitageslottet, hvor der vil være et spændende indlæg om Dyrehavens historie.

Herefter går turen tilbage til Bakkens parkeringsplads, hvor de dygtige servicehunde vil give smagsprøver på deres kunnen. Her vil desuden kunne købes kaffe, the og kage.

Billetterne til Dog-A-Thon kan købes på Billetnet. De koster 100 kr. pr. person og arrangørerne meddeler, at eventuelle hunde skal føres i snor under arrangementet.

Også arrangement i Jylland d. 8. september

Hvis du bor i Jylland og synes, at turen til Bakken bliver for lang, er der også et andet hundearrangement d. 8. september. Det er nemlig den dag, dyreværnsforeningen Who-Cares afholder deres allerførste foredrag.

Et foredrag om en lyssky underverden af hundehandlere og hvalpefabrikker. En verden, hvor hurtige penge har større betydning end den enkelte hunds ve og vel. Her kan du få et unikt indblik i, hvad der sker hos hundehandlerne – også når hvalpekøberne ikke er på besøg…

Foredraget bliver afholdt i Vejen d. 8. september fra kl. 13 til ca. 15:30. Billetterne koster 75 kr. (+ 15 kr. i gebyr) og de sælges som først-til-mølle.

OBS: Der er kun to uger tilbage af billetsalget!

Billetterne til hundehandler foredraget kan købes her

Foto: Line, Hunde Nyheder