Forside » Bøger, film, TV og nettet » DVD-udgivelse: Beverly Hills Chihuahua 2

DVD-udgivelse: Beverly Hills Chihuahua 2

Beverly Hills Chihuahua 2I morgen udkommer Disney-filmen Beverly Hills Chihuahua 2, der er en opfølger til filmen Beverly Hills Chihuahua fra 2008.

Kaotiske hvalpetilstande

I Beverly Hills Chihuahua 2 er der lagt op til et kærligt gensyn med Papi og Chloe fra 1’eren, der som nygifte chihuahua-forældre bliver sat på en hård prøve, da et kuld livlige og legesyge hvalpe vender op og ned på deres tilværelse.

Heltemodige hvalpe i aktion

Hvalpene viser sig dog at have arvet forældrehundenes heltemodige egenskaber, for da hundenes ejere kommer i problemer, gør hvalpene, hvad der står i deres magt for at redde dem. Hele chihuahua flokken kommer således ud på nye og sjove eventyr, og får endnu engang mulighed for at bevise, at selv de mindste kan være store helte.

Beverly Hills Chihuahua 2, en festlig hundekomedie

Beverly Hills Chihuahua 2 er en festlig komedie for hele familien, der fortæller historien om meningen med familie, venskab og loyalitet, og på underholdende vis skildrer, at alting bliver sjovere, jo flere man er!

Beverly Hills Chihuahua 2 udkommer på DVD og blu-ray i morgen, tirsdag d. 1. februar 2011, og fås hvor du normalt køber dine film.

Foto:  The Walt Disney Company Nordic

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*