Forside » Bøger, film, TV og nettet » Dyrenes helte – ny programserie på TV 2

Dyrenes helte – ny programserie på TV 2

Dyrenes helte på TV 2I morgen aften har den nye programserie ”Dyrenes helte” premiere på TV 2. Programmet følger en række danskere, der har viet deres liv til at redde dyr i nød.

Dyrenes helte gør en forskel

Programserien består af 10 programmer, der følger de små og store dramaer, der hver dag udspiller sig rundt om i Danmark, når dyr er i nød. Som seere får vi lov til at være ”passager” i Falcks dyreambulance og når dyrlægen rykker ud på sygebesøg, vi kommer bag om kulisserne på dyrehospitalet osv.
Ofte handler det om liv og død, og seriens hovedpersoner kaster sig hver gang ind i kampen med stor alvor og engagement. Heldigvis er der også plads til smil – for oftest lykkes det faktisk for dyrenes helte at gøre en forskel.

Mandy, en golden retriever, opereres

Når ”Dyrenes helte” for første gang ruller over skærmen i morgen aften kl. 20:00, følger vi bl.a. Tine Bøgild Andreassen, der er veterinærsygeplejerskeelev på Københavns Dyrehospital i Valby. Tine hjælper til, da Mandy, en golden retriever, skal gennemgå en kompliceret operation. Dyrlægerne frygter, at Mandy vil udvikle kræft i æggestokkene, hvis operationen ikke lykkes.

Om ”Dyrenes helte”

”Dyrenes helte” har premiere torsdag d. 13. januar kl. 20:00 på TV 2.

Foto: TV 2

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*