Forside » Bøger, film, TV og nettet » Extraordinary Dogs – ny dokumentarserie på Animal Planet

Extraordinary Dogs – ny dokumentarserie på Animal Planet

Extraordinary Dogs, ny dokumentarserie om hundeEukanuba står bag dokumentarserien Extraordinary Dogs, der sendes på Animal Planet fra på onsdag. I serien følger vi en række hunde, der er særlige på hver sin måde.

Hunden, menneskets bedste ven

Blandt hundefolk hersker der stor enighed om, at ”en hund ikke bare er en hund”, men at dens sind og intelligens rækker langt videre end som så. I serien Extraordinary Dogs får vi masser af smagsprøver på de helt særlige evner, hunde har. Evner, som med den rette træning i yderste tilfælde kan betyde forskellen på liv eller død.

Seriens firbenede hovedpersoner

I Extraordinary Dogs møder vi bl.a. den unge hund, Daisy, som bliver oplært i at hjælpe med at identificere ondartede tumorer og højt og lavt blodsukker ved hjælp af hendes lugtesans, Kaya der arbejder i Aspen Highlands og som sidste vinter blev sendt ud med helikopter for at finde en person, der var begravet i sne og et ungt team af hunde, der i Australien bliver trænet i at tilbringe 16 måneder sammen med indsatte i fængsler som del af et kriminalforsorgsprogram til reducering af gentagen lovovertrædelse og hjælp til rehabilitering.

Fakta og myter om hunde

Udover et væld af utrolige hundehistorier fra det virkelige liv behandles der en række fakta og myter om hunde i programmet. Der er kommentarer fra førende eksperter fra hele verden, bl.a. dyrlæger, redningsmandskab og specialtrænere. På den måde er programmet ikke alene underholdende, men også lærerigt og det giver en indsigt i, hvordan hundenes utrolige egenskaber og medfødte talenter kan næres og udvikles.

Om ”Extraordinary Dogs”

”Extraordinary Dogs” har premiere onsdag d. 16. marts og sendes på Animal Planet kl. 16.25. Hvis du ikke kan nå hjem fra skole eller arbejde til programmets start, genudsendes det bl.a. på søndag kl. 13.40.

Serien indeholder 13 afsnit, der alle er sponsoreret af Eukanuba. Du kan i øvrigt se en lille smagsprøve på programmet her

Foto: Eukanuba

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*