Forside » Arrangementer og udstillinger » Få et gratis tandtjek af din hund

Få et gratis tandtjek af din hund

sund mund månedI maj måned skyder Pedigree ”Sund mund måned”-kampagnen i gang og tilbyder i den forbindelse hunde et gratis tandtjek hos en række dyrlæger i landet.

Sund mund måned

Ifølge Pedigree lider 80 % af alle hunde over 3 år af tandkødsproblemer, hvilket gør det til den mest udbredte lidelse blandt voksne hunde. Derfor har Pedigree valgt at indgå et samarbejde med en række dyrlæger, som i anledning af ”Sund mund måned”-kampagnen tilbyder din hund et gratis tandtjek. Hvis du vil se om der er nogen dyrlæger i dit nærområde, der er med i kampagnen, skal du besøge Pedigrees hjemmeside (hvis du bestiller tid, skal du huske at henvise til ”Sund mund måned”-kampagnen).

Sund mund måned arrangement i Valby

I morgen, mandag d. 30. april, danner Søndermarken i Valby ramme om et spændende arrangement i anledning af ”Sund mund måned”-kampagnen. Her vil forskellige specialister komme med gode råd til, hvordan du passer på din hunds tænder, og derudover er der godbidder og drikke til både 2- og 4-benede samt en gratis ”doggy bag” til de første 30 fremmødte (uddeles efter først-til-mølle-princippet).

Mere info om Sund mund måned arrangementet i Valby

Arrangementet finder sted mandag d. 30. april fra kl. 15:30-17:00 på hundeområdet i Søndermarken i Valby (se det på vores kort over hundeskove).

Til arrangementet vil du kunne møde følgende talspersoner:

  • Lisen Zethraeus, der er Marketing Manager fra Pedigree, som vil fortælle om ”Sund Mund Måned”-kampagnen.
  • Jens Ruhnau, der er specialdyrlæge med ekspertise inden for dyrs tandsundhed. Jens vil fortælle om god mundhygiejne hos hunde samt komme med gode råd til, hvordan man plejer sin hunds tænder.
  • Lone Lauritzen, der er fra ”Servicehunde Til Handicappede” (STH). Lone kommer med servicehundebrugerne Lotte Pehrsson og Christina Davidsen og deres to hunde Victor og Chilli. De to servicehunde vil demonstrere, hvordan de bruger mund og tænder til at hjælpe i hverdagen.
  • Anna Thygesen, der er erhvervsleder, vil medbringe sin blandingsterrier Ibsen. Specialdyrlæge Jens Ruhnau vil tjekke Ibsens underbid og vise, hvordan man udfører et tandtjek på en hund. Anna Thygesen vil til gengæld sætte fokus på det paradoksale i, at vi forkæler vores hunde med gourmetmad, accessories og frisørture, men glemmer at passe på dens tænder.
  • Lise Lotte Christensen, adfærdskonsulent i Dansk Kennel Klub, vil give gode råd til, hvordan man som hundeejer på forskellig vis kan sørge for at give sin hund et godt hundeliv.

Foto: Line, Hunde Nyheder

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*