Forside » Bøger, film, TV og nettet » Find din bortløbne hund på nettet

Find din bortløbne hund på nettet

Bortløbne hunde efterlyses på nettetSydøstjyllands politi tager nu konsekvensen af, at internettet efterhånden har overhalet det trykte medie i popularitet.

Herreløse hunde efterlyses på nettet

Tidligere blev ejerne til herreløse hunde i politiets varetægt efterlyst i dagspressen, men Sydøstjyllands politi er nu begyndt at bruge internettet til det formål i stedet. Den nye strategi ændrer ikke ved den normale procedure, der giver ejerne 3 dage til at henvende sig. Til gengæld kan man håbe, at internettets tilgængelighed giver større mulighed for, at ejerne ikke overser en eventuel efterlysning.

Hundedyrt at behandle sager om bortløbne hunde

Det er langt fra billigt, når politiet tager sig af sager om bortløbne hunde. Vicepolitiinspektør fra Sydøstjyllands Politi, Lars Peter Madsen, oplyser således til horsensfolkeblad.dk, at sagsbehandlingen af bortløbne hunde koster 2000 kr. Et beløb der hæves med yderligere 1.000 kr., såfremt hunden ikke er chipmærket eller bærer hundetegn. Dertil skal lægges udgifter til transport af hunden til et nærliggende dyreinternat samt selve opholdet på internatet.

Læs her om reglerne for ID-mærkning og hundetegn

Hunde Nyheder efterlyser også gerne bortløbne hunde

Her på Hunde Nyheder vil vi også gerne hjælpe til med at efterlyse bortløbne hunde. Dog ser vi gerne, at kontakten varetages af hundens ejer, så vi er sikre på at blive informeret, når hunden eventuelt er fundet igen, og således kan følge op på efterlysningen.

Hvis du gerne vil have din hund efterlyst, er du velkommen til at skrive til info@hundenyheder.dk  

Kilde: Horsensfolkeblad.dk
Foto: Line, Hunde Nyheder

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*