Forside » Bøger, film, TV og nettet » Nyt på Hunde Nyheder: Find en hundeskov

Nyt på Hunde Nyheder: Find en hundeskov

Hundeskoven i OksbølVi har de seneste par måneder arbejdet på at kunne tilbyde Jer en ekstra service på Hunde Nyheder, og den har vi netop lanceret…

Oversigt over hundeskove i Danmark

Vi har i dag lanceret en ny del på Hunde Nyheder, hvor du vil kunne finde en oversigt over hundeskove i Danmark. På den måde er der hjælp at hente, hvis du og hunden skal på nye eventyr, hvad enten det er i naboområdet eller f.eks. når I er på ferie rundt om i det danske land.

Find hundeskove

For at gå til oversigten over hundeskove, skal du blot trykke på ’Hundeskove’ i topmenuen, hvorefter du har mulighed for at vælge region. Byerne vil herefter være listet i alfabetisk orden og under hver enkelt hundeskov er der et kort, hvor du også har mulighed for at få en kørselsvejledning til skoven.   

Del Jeres erfaringer om de enkelte hundeskove

Vi vil gerne opfordre til, at I bruger kommentarfeltet under de enkelte hundeskove til at dele Jeres observationer og oplevelser med de øvrige brugere. Husk dog at holde kommentarerne i et sobert sprog og begrund dem gerne, så folk bedre kan vurdere, hvorvidt de synes, det har betydning for lige præcis dem og deres hund.

Foto: © Line, Hunde Nyheder

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*