Forside » Bøger, film, TV og nettet » Find nye hundevenner til din hund

Find nye hundevenner til din hund

dogfriends.comDette er en advertorial artikel, som kan indeholde kommercielle links

En ny dansk hjemmeside skal gøre det lettere for hundeejere at finde hundevenner til hunden.

DogFriends, et nyt socialt medie for hundeejere

Hundeejer og iværksætter Carina Wilkenschildt fik idéen til DogFriends, da hun en dag selv var ude at gå tur med labradoren Sophus. ”Sophus er en glad og legesyg hund, og han elsker simpelthen, når vi møder andre hunde på vores lufteture. Men det er ikke altid, at vi møder andre hunde, når vi er ude for at gå tur, og det er heller ikke altid, at de hunde, vi møder, gider at lege”, forklarer Carina.

Carina undersøgte herefter nettet i håbet om at finde en side, hvor man kunne arrangere legeaftaler med andre hunde. Det var i midlertidig ikke så ligetil, og Carina uddyber ”Der findes et hav af hunde-sider, hvor alverdens hundeemner bliver diskuteret, herunder også legeaftaler og lufteture i ny og næ, men det var som om, det druknede i al den anden information. Jeg kunne derfor godt tænkte mig et forum, som kun handlede om lufteturen”, og så var starten til DogFriends lagt…

DogFriends på fartenlegeaftale hund

Udover hjemmesiden DogFriends.com hører der også en app til konceptet. Og i en tid hvor de fleste efterhånden har en smartphone i lommen, er det ganske praktisk.

Carina forklarer ”Når du har oprettet en profil på DogFriends.com kan du også snart hente den tilhørende app, så du kan tjekke jeres gåtur ind, og andre DogFriends-brugere kan se, hvor og hvornår I er ude. På samme måde kan du se, om din hunds legekammerater er ude for at gå i nærheden af jer”.

Socialisering af hunden er vigtigt

DogFriends initiativet bakkes op af formand for Hillerød Brugshunde Klub, Bente Hedberg, der forklarer ”Socialisering og mødet med andre hunde er vigtig for hundetrivsel. En hund bliver træt på den gode måde, når den bliver luftet med andre hunde. Det er blandt andet den fælles leg og kommunikationen imellem hundene, som er med til at gøre den mentalt træt. Det er vigtigt, at man starter socialiseringen, allerede inden hvalpen er fire måneder, og at man fortsætter med at vedligeholde hundens sociale egenskaber igennem hele hundens liv”.

Mere information om DogFriends

DogFriends findes i to udgaver

  • En gratis udgave
  • En brugerbetalt udgave

Den gratis udgave giver adgang til at finde andre hunde og se oprettede lufteture.
I den brugerbetalte udgave får du derimod adgang til flere ekstra funktioner, som for eksempel muligheden for at oprette lufteture og chatte med andre brugere via app’en. Den brugerbetalte udgave koster 59 kr. pr. måned, altså mindre end 2 kr. om dagen.

OBS.: Som et introduktionstilbud er alle funktioner i midlertidig gratis sommeren over!
Så skynd dig at besøge DogFriends.com for at se nærmere på mulighederne…

Fotos: DogFriends.com

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*