Forside » Arrangementer og udstillinger » Forårsarrangementer fra foreningen ”Hjælp til de hjemløses hunde i Danmark”

Forårsarrangementer fra foreningen ”Hjælp til de hjemløses hunde i Danmark”

Hjælp til de hjemløses hunde i DanmarkForeningen ”Hjælp til de hjemløses hunde i Danmark” afholder i den kommende tid to arrangementer; ét i jylland og ét på sjælland, hvor de hjemløses hunde har mulighed for at blive forkælet lidt ekstra.

Åbent hus i Horsens i morgen, d. 19. marts

I morgen holder herberget ”En varm seng” i Horsens åbent hus, og foreningen ”Hjælp til de hjemløses hunde i Danmark” kigger i den forbindelse forbi med muleposer til hundene. Muleposerne kan f.eks. indeholde godbidder, foder, et dækken eller et tæppe samt legetøj – altså ting, der gør det lidt sjovere at være hund. Hundetræner Heidi Andersen vil ligeledes stå klar med gode råd om hundetræning og endelig er det muligt at få en kop kaffe og en snak med nogen af de frivillige bag foreningen.

Tid og sted: Lørdag d. 19. mats kl. 13:00 hos Herberget ”En varm seng”, Blumersgade 8, 1. sal, 8700 Horsens.

Loppemarked i Albertslund d. 2. april

D. 2. april afholder foreningen ”Hjælp til de hjemløses hunde i Danmark” i samarbejde med hundeklubben i Albertslund V. Frank Dipo et stort velgørenhedsloppemarked. Udover selve loppemarkedet er der forskellige underholdende indslag som f.eks.  lydighedsrally opvisning ved Heidi Andersen og collien Fellow, opvisning af hold ved hundeklubben i Albertslund og flotte cirkustricks udført af hunden Ronja. Til arrangementet vil Albertslund hundeklub v. Frank Dipo give gode råd om hundetræning og det er muligt at få en snak med de frivillige bag foreningen ”Hjælp til de hjemløses hunde i Danmark”.

Tid og sted: Lørdag d. 2. april kl. 12:00-17:00 på Herstedøster skole (musiklokalet), Trippendalsvej 2, 2620 Albertslund

Om foreningen ”Hjælp til de hjemløses hunde i Danmark”

Foreningen arbejder for at forbedre vilkårene og forholdene for de hjemløses hunde i Danmark. Besøg deres hjemmeside for mere information om foreningen og de forskellige arrangementer.

Foto: Hjælp til de hjemløses hunde i Danmark

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*