Forside » Arrangementer og udstillinger » Kom til foredrag og kursus med Jan Fennell

Kom til foredrag og kursus med Jan Fennell

Jan Fennell, forfatter til bogen HundelytterenI juni måned er det muligt at møde den verdensberømte hundeekspert og adfærdsbehandler Jan Fennell, når hun giver foredrag og afholder kursus.

En aften med Jan Fennell

Torsdag d. 9. juni har du mulighed for at opleve et spændende foredrag med Jan Fennell, der er forfatter til bestselleren ”Hundelytteren”.
Til foredraget vil Jan fortælle om sin metode ”Amichien® Bonding” samt om hvordan du får en glad og harmonisk hund, der samarbejder med dig, fordi den har lyst og ikke fordi den skal. Jan Fennell vil desuden svare på spørgsmål fra salen.
Foredraget henvender sig til alle hundeejere og hundeinteresserede og foregår på et let-forståeligt engelsk. 

Foredraget med Jan Fennell afholdes Hotel Bel Air, Løjtegårdsvej 99, 2770 Kastrup, torsdag d. 9. juni kl. 18:00-22:00. Billetterne koster 300 kr. + gebyr og købes via Billetnet.

Kursus med Jan Fennell

D. 11. og 12. juni har du mulighed for at deltage på Jan Fennells grundkursus Foundation Course med Jan selv som underviser.
Kurset vil indeholde en grundig gennemgang af Jan Fennells metode ”Amichien® Bonding” og kursets formål er at opnå en dyb forståelse af hunden. Der fokuseres på positiv adfærd og gennemgås hvilken betydning bl.a. psykologiske adfærdsmønstre, instinkter og værdier for hunden har for en dens adfærd. Undervejs er der konkrete eksempler på almindelige problemstillinger.

Kurset med Jan Fennell afholdes i Kastrup og tilmelding samt yderligere info fås hos Hundelytter Karina Rasmussen på mail: info@hundesprog.dk eller telefon: 20 61 62 23 (Der er et begrænset antal pladser på kurset, så hurtig tilmelding er nødvendig)

Foto: Venligst udlånt af Hundelytter Karina Rasmussen.

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*