Forside » Gallerier » Foto galleri: Hunde tatoveringer

Foto galleri: Hunde tatoveringer

hundeportræt tatoveringMange vælger at få lavet en tatovering, der på en eller anden måde har noget med hunde at gøre – de varierer lige fra portrætter, over poteaftryk til hundens navn eller citater. Vi vil gerne lave en stor samling af ”hunde tatoveringer” her i galleriet.

Tatoveringer af hunde

De fleste hunde sætter spor (poteaftryk om man vil…) i hjertet på os hundeejere, men en del vælger at gå skridtet videre og få en tatovering, der til evig tid kan pryderose verdensvinder tatovering kroppen og være et minde om hunden. En af dem er Dorte Sørensen fra Jelling, hvis ruhårede gravhund på fornemste vis blev kåret som verdensvinder ved World Dog Show 2012 i østrigske Salzburg. Dorte har efterfølgende fået lavet en smuk tatovering på anklen med teksten ’Rose World Winner 2012’, der vækker gode minder, hver gang hun ser på den.

Smukt hundeportræt som tatovering

Også Heidi Nielsens krop er prydet af en smuk hundetatovering, denne gang i form af et portræt på skulderen. Heidis tatovering forestiller hendes staffordshire bull terrier Albert, der nu er 3 år og med Heidis egne ord er hendes soulmate og fungerer som sofapartner, træningspartner, gåturspartner, og bare som ham som holder hende i gang, når livet giver lidt knubs.

tatoveret hundeportræt

Kunstneren bag Heidis tatovering hedder Yomico Moreno og er fra Venezuela. Han var gæstetatovør i Aalborg for en periode, og det var altså her, Heidi fik sin tatovering af Albert.

Har du en hunde tatovering?

Hvis du har en tatovering, der på en eller anden måde relaterer sig til hunde – og vil du gerne have den med i galleriet herunder, så send en mail til info@hundenyheder.dk – så vil vi løbende tilføje nye fotos, så vi sammen kan prøve at lave Danmarks største samling af hundetatoveringer…

Fotogalleri med hundetatoveringer

Efter en lille efterlysning på vores Facebook-side modtog vi pludselig mange fine fotos af jeres smukke hundetatoveringer. Du kan se de fotos, vi har modtaget herunder. Husk at du kan klikke på de enkelte billeder for at se dem i stort format.

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*