Forside » Velfærd og velgørenhed » Gå tur med hunden og støt brysterne samtidig

Gå tur med hunden og støt brysterne samtidig

gå tur med hunden og støt brysterne

Lørdag d. 5. oktober er der såkaldt ”Lyserød lørdag”, hvor der over hele landet er forskellige arrangementer, der alle har det overordnede formål at samle ind til brystkræftsagen. Bl.a. er der i Odense et arrangement, der er særligt målrettet hundeejere.

Lyserød lørdag med de firbenede

37-årige Tanya Dick fra Odense står bag et ’Lyserød lørdag arrangement’ i Odense, hvor du og hunden sammen kan være med til at støtte brystkræftsagen.

”Jeg har gennem årene mistet flere nære personer til kræften, derfor vil jeg gerne være med til at gøre en forskel. Og da jeg arbejder som veterinærsygeplejerske og adfærdsrådgiver, var det nærliggende, at eventen også skulle være noget med dyr”, forklarer Tanya Dick, der samtidig understreger, at man naturligvis er velkommen til at gå med, selvom man ikke har hund eller vælger at lade den blive hjemme.

Gå en tur med hunden i den gode sags tjeneste

Arrangementet finder sted nu på lørdag (5. oktober 2013), og det koster 50 kr. pr. snude at deltage i gåturen. Penge, som ubeskåret går til Kræftens Bekæmpelse, og Tanya Dick håber at kunne samle i alt 5.000 kr. sammen til den gode sag.

Flere sponsorer har meldt sig på banen, så der venter både de 2- og 4-bendede deltagere lidt godt til ganen efter endt gåtur, ligesom der vil blive trukket lod blandt de tilmeldte om lækre sponsorgaver.

Arrangementet starter ved Odense Å og slutter i Eventyrhaven. Hvis du vil være med til støtte den gode sag, kan du melde til dig direkte ved Tanya på mailen: tanyastotbrysterne@hotmail.com

Tanya opfordrer i øvrigt alle deltagere til at bære noget lyserødt, f.eks. i form af tøj, halsbånd, line, charmeklud eller lignende.

Foto: ©iStockphoto.com/elliotwestacott