Forside » Blog » Gad vide hvem det bliver?

Gad vide hvem det bliver?

 hvilken hund skal vi have

Vi ved jo endnu ikke, hvilken hvalp der får titlen af redaktionshund og vi har hele tiden fået at vide, at det formentlig først bliver bestemt, når hvalpene er mellem 6 og 7 uger. Det er de jo så nu (6 uger og 3 dage i dag), og Pia har netop sendt en besked og skrevet, at der formentlig bliver sat navn på vores hvalp i morgen…! Uuh, det bliver spændende!

I den senere tid har jeg mødt flere, der undrer sig over, at vi ikke selv ”må” vælge hvalp, som det jo også er praksis nogen steder, men jeg må indrømme, at jeg ikke har det fjerneste problem med det, nærmest tværtimod. Det er jo Pia, der går op og ned af hvalpene 24/7, og derfor er det logisk nok hende, der kender dem bedst – os kender hun jo også temmelig godt, i og med at vi har haft løbende kontakt de sidste to år, så jeg føler mig ganske tryg ved, at hun er den, der bedst kan matche hvalp og familie.

Når det er sagt, skal der da ikke herske tvivl om, at jeg glæder mig til at få sat navn på vores hvalp, for så begynder det hele for alvor at blive konkret.

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*