Forside » Bøger, film, TV og nettet » Hund med i verdens bedste reklame

Hund med i verdens bedste reklame

TV-reklamer til hundeSøndag nat dansk tid løber amerikanernes suverænt største sportsbegivenhed over skærmen, finalen i amerikansk fodbold – også kaldet SuperBowl.

SuperBowl har mere end 100 millioner seere

Når de amerikanske fodboldspillere på søndag indtager banen sidder over 100 millioner seere klistret til skærmen – alene i USA. Det gør selv sagt sportsbegivenheden yderst attraktiv for store multinationale virksomheder, der ønsker at nå et stort publikum. Af samme årsag skal man også frem med den helt store pengepung, hvis man skal gøre sig forhåbninger i den retning. Mere konkret taler vi et beløb på lige knap 20 millioner danske kroner for ca. 30 sekunders TV-reklame.

Hund spiller med i verdens bedste reklame

Den tyske bilgigant VolksWagen var sidste år blandt firmaerne, der havde en TV-reklame i forbindelse med SuperBowl. Reklamen hed ’The Force’ og havde bl.a. en hund på rollelisten. Reklamefilmen blev sidenhen kåret til verdens bedste reklame, og den er i skrivende stund set næsten 50 millioner gange på YouTube. VolksWagen er igen i år ”gået i hundene” og er med reklamefilmen ’The Dog Strikes Back’ klar til at indtage TV-stuerne tidligt mandag morgen. Filmen er en fortsættelse af sidste års reklamefilm, og hunden har denne gang fået lov at spille en mere dominerende rolle i filmen…

Se begge VW’s hundefilm herunder

Kig også med her hvis du vil se mere om hundenes svar på Super Bowl, Puppy Bowl.

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*