Forside » Arrangementer og udstillinger » Hunde fra hele Europa indtager dansegulvet

Hunde fra hele Europa indtager dansegulvet

Dogdancing I weekenden afholdes ”The Open European Heelwork To Music and Freestyle Championships” (OEC) I Sorø. Her mødes nogen af Europas bedste indenfor dog dancing.

Heelwork To Music og Freestyle

OEC er opdelt i to overordnede kategorier: Heelwork To Music og Freestyle

Heelwork To Music løber af stablen lørdag og består af et fast program, hvor hundene skal arbejde tæt på deres handler i nogle pre-definerede heelwork-positioner.

Om søndagen står der til gengæld Freestyle på programmet. Som navnet antyder, venter der her et mere alsidigt show, hvor deltagernes fantasi kombineret med deres hundes formåen sætter dagsordenen. 

14 deltagerlande og mange forskellige racer

Hunde fra 14 lande deltager i weekendens OEC og de spænder bredt rent racemæssigt. Lige fra mindre racer som f.eks. Chihuahua og Cairn Terrier til større racer som Dobermann og Border Collie. Netop Borderen er stærkt repræsenteret på det danske hold, der stiller med ikke færre end 4 Bordere.

En af de mest kendte danskere på dog dancing området, Emmy Marie Simonsen, stiller i øvrigt ikke op i weekenden, da hun i stedet er at finde ved dommerbordet.

Gratis entré

Der er gratis entré til OEC, så hvis du bor i nærheden af Sorø, kan det anbefales at kigge forbi arrangementet og se de mange dygtige hunde og selvfølgelig bakke op om det danske landshold.

Information om The Open European Heelwork To Music and Freestyle Championships

  • Tidspunkt: Lørdag d. 22. oktober samt søndag d. 23. oktober. Begge dage fra kl. 8.00 til ca. 17.
  • Adresse: Sorø Hallen, Ringstedvej 20, 4180 Sorø
  • Entré: Det er gratis!

Foto: Line, Hunde Nyheder

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*