Forside » Bøger, film, TV og nettet » Hunde hitter på de sociale medier

Hunde hitter på de sociale medier

broholmer

En engelsk undersøgelse, der for nylig er offentliggjort af ’Direct Line’, afslører, at hundeejere foretrækker hunden frem for partneren, når det kommer til f.eks. profilbilleder på sociale medier som Facebook, pauseskærme m.v.

Næsten hver anden hundeejer har hunden som profilbillede

Hele 86 % af de i alt 1.407 hundeejere, der deltog i undersøgelsen fortæller, at de foretrækker at have et billede af hunden som pauseskærm på computeren, mens 45 % gav udtryk for, at de til hver en tid vil bruge et billede af deres hund som profilbillede på de sociale medier.

Vi elsker at tage billeder af hunden

Ifølge undersøgelsen tager 9 ud af 10 hundeejere flere fotos af hunden end af partneren – undersøgelsen melder i midlertidig ikke noget om, om der er tale om kamerasky partnere.

Ikke desto mindre tog 31 % af deltagerne i undersøgelsen dagligt billeder af deres firbenede følgesvend, og ud af de resterende deltagere tager hele 72 % billeder af hunden på ugentlig basis.

20 % af deltagerne fortæller, at 3 ud af 4 billeder på mobiltelefonen er af hunden.

Følg Hunde Nyheder på Instagram

Instagram er navnet på ét af de meget populære sociale medier, når det kommer til billeder, og her er der hundebilleder i stor stil.

Hunde Nyheder har for nyligt fået sin egen Instagram profil, hvor du kan få et lille kig bag kulisserne på redaktionen, og ikke mindst komme til at følge redaktionshunden fra dag 1 – både når den besøges hos opdrætter, men i særdeleshed også når den om knap to måneder flytter ind.

Vores bruger på Instagram hedder kort og kort hundenyheder.

Kilde: http://www.k9magazine.com/
Foto: Line, Hunde Nyheder