Forside » Foder og godbidder » Hundefoder tilbagekaldes på grund af forhøjet D-vitamin

Hundefoder tilbagekaldes på grund af forhøjet D-vitamin

hundefoder

Hill’s Pet Nutrition tilbagekalder dåsemad til hunde, efter de har fundet forhøjede mængder af D-vitamin i vådfoder fra virksomheden.

Tilbagekaldelse af vådfoder til hunde

Fødevarestyrelsen har i dag udsendt en pressemeddelelse vedrørende Hill’s Pet Nutritions frivillige tilbagekaldelse af vådfoder til hunde. Fødevarestyrelsen opfordrer i den forbindelse hundeejere til at tage kontakt til deres dyrlæge, hvis deres hund har spist vådfoder fra Hill’s Pet Nutrition og har symptomer på D-vitaminforgiftning.

Ifølge Fødevarestyrelsen kan symptomer på D-vitaminforgiftning være nedsat appetit og vægttab samt øget tørst, savlen og vandladning. I alvorlige tilfælde kan D-vitamin-forgiftning medføre nyresvigt.

Sådan ser du, hvilket vådfoder der tilbagekaldes

På Hill’s Pet Nutritions website kan man læse, at det berørte vådfoderprodukt er produceret af Hill’s Pet Nutrition i Topeka, Kansas (EU approval # KS-PF0-0004) og er distribueret via veterinærklinikker. Ingen tørfoderprodukter, katteprodukter eller godbidder/treats er berørt af dette.

Hill’s Pet Nutrition råder hundeejere, som har købt dette produkt med den specifikke datokode/batchkode, til at stoppe med at fodre og smide resten væk. Man kan kontakte Hill’s kundeservice for at få et ny produkt tilsendt uden beregning. Det kan ske på mailen: info@kruuse.com eller på telefon: 72 14 15 11.

På Hill’s Pet Nutritions website kan man finde en oversigt over de berørte varenumre og batchkoder samt en vejledning til, hvor på produktet man finder varenummer og datokoder/batchkoder. Man kan således hurtigt lokalisere om de produkter man måtte have stående, er blandt de berørte produkter. Klik her for at se listen over tilbagekaldt vådfoder.

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*