Forside » Velfærd og velgørenhed » Hundefolk samler sammen til Kræftens Bekæmpelse

Hundefolk samler sammen til Kræftens Bekæmpelse

Hundesport mod cancer

Hundesport Mod Cancer er navnet på et nyt tiltag, hvor hundefolk i hele landet står bag en række arrangementer, der har et fælles formål; Nemlig at samle penge sammen til Kræftens Bekæmpelse.

God start

Jesper Bønnelykke er én ud af i alt otte initiativtagerne til projektet, og han fortæller, at udover at initiativtagerne har venner og familie, der har bukket under for kræften, mistede de i sommers en af deres trænere til sygdommen. På omtrent samme tidspunkt var Jespers kone og med-initiativtager i Sverige, og dér stiftede hun bekendtskab med et lignende koncept under navnet ’Agility Mot Cancer’.

Dermed var kimen lagt til en dansk version, der fik navnet ’Hundesport Mod Cancer’, for på den måde at kunne dække hele hundesportsverdenen. Initiativtagerne håber, at ’Hundesport Mod Cancer’ kommer til at løbe mange år ud i fremtiden, og projektet er da også allerede kommet godt fra start. På cirka en måned er der således samlet 13.320 kroner sammen til Kræftens Bekæmpelse.

Du kan også være med

Indsamlingen er godkendt af Kræftens Bekæmpelse, og derfor er der opstillet et sæt regler:

  • Alle arbejder ulønnet
  • Der afleveres regnskab et Excel ark udarbejdet af Hundesport Mod Cancer senest 30 dage efter arrangementet er afholdt
  • Beløbet overføres til Hundesport Mod Cancer’s konto senest 30 dage efter arrangementet er afholdt

Så længe man overholder de simple regler, er det næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan der kan samles penge ind, og initiativtagerne har med vilje valgt at lade initiativet ligge hos den enkelte.Armbånd hundesport mod cancer

Arrangementerne, der allerede er slået op, spænder lige fra gåture, foredrag over fotoshoots til leje af en træningshal hvor indtægten går til Hundesport Mod Cancer. Som det seneste skud på stammen, er der blevet produceret Hundesport Mod Cancer armbånd, som sælges til 50 kroner stykket i forbindelse med forskellige arrangementer, og overskuddet derfra går naturligvis også til Kræftens Bekæmpelse.

Initiativtagerne håber, at indsamlingen når 200.000 kroner inden udgangen af 2015. Hvis du vil vide mere om, hvordan du kan støtte, kan du besøge Facebookgruppen til Hundesport Mod Cancer her >>

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*