Forside » Arrangementer og udstillinger » Hundene indtager Herning

Hundene indtager Herning

HundeudstillingSom traditionen foreskriver runder Dansk Kennel Klub dette års internationele hundeudstillinger af i Herning. I år er hundeudstillingen i Herning henlagt til weekenden d. 3. – 4. november 2012.

Alle grupper begge dage

Til hundeudstillingen i Herning er alle grupper repræsenteret begge dage, og der er mere end 5.000 tilmeldte hunde hver af de to dage.

Udstillingen slår dørene op kl. 7:30, men bedømmelserne starter først kl. 9:00. Alle ringe er placeret inden døre, så regn og kulde er ingen undskyldning for at blive væk.

Dansk Kennel Klub oplyser, at man som tommelfingerregel kan gå ud fra ca. 20 bedømmelser i timen, så hvis du har særlig interesse i en bestemt hunderace, kan du finde ringlisterne på DKK’s hjemmeside og selv regne dig (nogenlunde) frem til, hvornår de pågældende racer skal i ringen.

Dansk vinder om lørdagen

Om lørdagen dyster ca. 5.250 hunde i udstillingsringen og der konkurreres desuden om titlen Dansk Vinder (forkortet DKV). Titlen gives til bedste han og tæve med CK (forkortelse for championkvalitet) i hver race.  Derudover kåres Dansk Juniorvinder og Dansk Veteranvinder.

Nordisk vinder om søndagen

Søndag skal i ca. 5.170 hunde i ringen, og der konkurreres desuden om titlen Nordisk Vinder (forkortet NORDV). Titlen gives til bedste han og tæve med CK (forkortelse for championkvalitet) i hver race.  Tilsvarende kåres Nordisk Juniorvinder og Nordisk Veteranvinder.

Information om hundeudstillingen i Herning

Adresse: Messecenter Herning, Vardevej 1, 7400 Herning.
Åbningstider: Dørene åbnes kl. 7:30, men bedømmelserne starter først kl. 9:00.
Entré: Entré per dag er 60 kr. for voksne og 10 kr. for børn mellem 6-12 år. Det er gratis for børn under 6 år.

Foto: Line, Hunde Nyheder

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*