Forside » Arrangementer og udstillinger » Hundens dag i Tivoli 2012

Hundens dag i Tivoli 2012

old english sheepdog til hundens dag i tivoli

Traditionen tro indbyder Tivoli én gang om året til ”Hundens Dag i Tivoli”, hvor det undtagelsesvist er tilladt at have hund med i den gamle have. I år finder arrangementet sted d. 8. september.

Raceparade med mange forskellige hunderacer

Raceparaden er traditionelt set højdepunktet på Hundens Dag i Tivoli. Her samles typisk op mod 100 forskellige racer, der går gennem Tivoli – paraden starter ved Pantomimeteatret kl. 14:00 og slutter en halv times senere på Plænen.

Til paraden er det selvsagt muligt at se en masse forskellige hunderacer. Hver race har en såkaldt racerepræsentant, der bærer et skilt med racens navn, så man kan lære lidt undervejs.

Se billeder fra Hundes Dag i Tivoli 2010 her

Hundeshow på scenen

Som afslutning på raceparaden (ca. kl. 14:30) er der hundeshow på scenen ved Plænen. Årets tema går igen fra Hundens Dag i Tivoli Friheden, der blev afholdt først på sommeren og overskriften på temaet er ”Modehunde fra 10 årtier”.

Modehundene for de enkelte årtier er disse:

  • 1920′erne: Grand danois
  • 1930′erne: Skotsk terrier
  • 1940′erne: Dansk/svensk gårdhund
  • 1950′erne: Collie
  • 1960′erne: Cocker spaniel
  • 1970′erne: Schæferhund
  • 1980′erne: Dalmatiner
  • 1990′erne: Labrador
  • 2000′erne: Chihuahua
  • 2010′erne: Coton de tulear

Hvis du ejer en af ovennævnte modehunde og ikke lider af sceneskræk, kan du få lov at gøre din entré på secnen – og hvis du krydrer entréen med en udklædning fra det pågældende årti har du tilmed mulighed for at deltage i en konkurrence.

Der vil desuden være en mindre dog dancing opvisning på scenen.

Hundequiz og agility

Fra Tivolis åbning og frem til kl. 14:30 kan du kigge forbi DKK’s informationsstand og deltage i en hundequiz med flotte præmier og når sceneunderholdningen er slut (ca. kl. 15:30) vil der være opvisning i agility på området mellem Glassalen og Plænen.

Information om billetter til Hundens Dag m.v.

Tivoli slår dørene op kl. 11:00 og har åbent helt frem til midnat. Der er adgang for hunde i hele åbningstiden og der affyres ikke fyrværkeri denne dag. Prisen er normal entré, hvilket vil sige 95 kr. for voksne og børn over 8 år. Børn under 8 år kommer til gengæld gratis ind. 

Hunde skal være i snor og i øvrigt være velopdragne.

Tivolis adresse er: Tivoli, Vesterbrogade 3, 1630 København V.

Foto: Line, Hunde Nyheder

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*