Forside » Bøger, film, TV og nettet » Hundepatruljen – ny reportageserie på Kanal 5

Hundepatruljen – ny reportageserie på Kanal 5

Hundepatruljen på Kanal 5På tirsdag lyder startskuddet til Kanal 5’s nye reportageserie, ”Hundepatruljen”. I ”Hundepatruljen” følger vi politiets hundepatrulje på tæt hold.

Hundepatruljens arbejde

Hundepatruljen bliver tilkaldt som de første, når jagten sættes ind på f.eks. tyve, røvere og voldsmænd, og de har således stor betydning for politiets arbejde i kampen mod kriminelle. Hundeførerne og deres hunde er specialister i at stoppe de kriminelle og finde det afgørende bevis, der sætter de farligste forbrydere i fængsel.

Hundepatruljen i aktion

Hundeførerne er de betjente, der tilbringer mest til på landevejen. I ”Hundepatruljen” får vi lov til at være med på sidelinjen, når de kører fra opgave til opgave. Vi følger dem både i biljagter, når tingene spidser til og de må trække pistolerne og når hundene bliver presset til deres yderste for at fange forbryderne. Vi følger dog også hundeførerne under mere rolige og private forhold, f.eks. når de er hjemme, når de træner med hundene og er til dyrlæge med dem.

Kommende politihunde

Sidst men ikke mindst får vi lov til at følge nogle hundehvalpe, der nok er nuttede og legesyge nu, men en dag står til at blive superdygtige politihunde. Vi ser, hvordan hundeførerne træner med de unge hvalpe og præger dem til at blive unikke politihunde med alt, hvad det indebærer.

Om ”Hundepatruljen”

”Hundepatruljen” har premiere tirsdag d. 1. marts og sendes på Kanal 5 kl. 22.00.

Foto: Kanal 5

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*