Forside » Hunderacer

Hunderacer

Vores liste af raceportrætter udvides løbende med nye hunderacer. Klik ind og se om din drømmerace allerede er på listen, eller bliv klogere på nogle af de mange andre hunderacer, der findesRaceportræt: Karelsk Bjørnehund

karelsk bjørnehund
Den karelske bjørnehund er en smule reserveret, modig, vedholdende og meget, meget, meget selvstændig. Den karelske bjørnehund kan også være en familiehund – hvis familien er aktiv!

Raceportræt: Gordon Setter

gordon setter
En gordon setter er en all-round jagthund, en sund og intelligent hund, der besidder fremragende jagtegenskaber og stor udholdenhed. Det er en god apportør.

Raceportræt: Entlebucher sennenhund

entlebucher sennenhund
Entlebucher sennenhund er en selvstændig og intelligent hunderace, der skal udfordres i hverdagen. Entlebucher sennenhund er den mindste af de 4 sennenhunde

Raceportræt: Finsk lapphund

finske lapphunde
En finsk lapphund er en venlig familiehund, de samtidig er meget intelligent. Den finske lapphund er, trods sin flotte pels, meget let at soignere.

Raceportræt: Kromfohrländer

kromfohrlaender
Kromfohrländeren er en kærlig og aktiv familiehund. Den er meget hengiven overfor sin familie og elsker at være tæt på familien. Kromfohrländeren er lærenem

Raceportræt: Mops

mops
Mops er klassens klovn. Den er altid glad og venlig, såvel over for børn, voksne, gamle og alle andre hunderacer – også katte er moppen glad for.

Raceportræt: Skotsk terrier

skotske terrier
En skotsk terrier er stolt, stoisk, stædig og helt sin egen. Den er meget kærlig, men bestemmer selv hvem, der skal kæle med den, hvornår og hvor længe.

Raceportræt: Løwchen

Løwchen
Løve-looket er løwchen racens kendetegnog, og på trods af sit sarte udseende er løwchen en meget robust hund med et kærligt og legesygt væsen.

Raceportræt: Norrbottenspids

norrbottenspids
Ultimo 2012 findes der ca. 100 eksemplarer af hunderacen norrbottenspids i Danmark. Norrbottenspidsen er en intelligent, meget social og kærlig hunderace.