Forside » Arrangementer og udstillinger » Hundeudstilleres guide til Vejen

Hundeudstilleres guide til Vejen

Hundeudstilling i VejenVejen er populær som destination, når der skal afholdes hundeudstillinger, så vi har samlet et par gode råd til hundefolket angående byen i denne artikel.

Alt godt til vovsen

Til trods for at der kun er omkring 9.000 indbyggere i selve Vejen by, skorter det ikke på dyrehandlere. Faktisk har byen to af slagsen og hvis man pludselig står og mangler noget til hunden, er det rart at kende til adresserne på dem:

Vejen Dyrehandel
Engvej 3
6600 Vejen

Kæledyrsshoppen
Nørregade 108
6600 Vejen

Dyrlægen, hvis uheldet er ude

Skulle det uheldige ske, at hunden kommer til skade, er der også et dyrehospital i Vejen. Det ligger på Østergade 12 og der er tilknyttet et team af 3 dyrlæger foruden at antal veterinærsygeplejersker.

Er det derimod hundeejeren, der har været uheldig, ligger byens apotek placeret i centrum på Mindevej 1. Er det mere alvorligt, er nærmeste skadestue i Kolding på adressen Skovvangen 2-8 (indgang 7).

Gåture med hunden

Der er masser af grønne arealer ved Vejen Idrætscenter, der som oftest lægger hus til hundeudstillingerne i Vejen, men har man (eller hunden) behov for en lille pause fra alle indtrykkene omkring udstillingen, er der naturligvis andre luftesteder i grønne omgivelser – dog er der ingen hundeskove i Vejen.

Luftearealet der ligger nærmest Vejen Idrætscenter, ligger knap 500 meter derfra og kan derfor sagtens nås på gåben. Men går således hen til t-krydset ved Boulevarden og Askovvej. Her finder man en cykelsti parallelt med Boulevarden og går man ca. 200 meter i retningen væk fra Vejen Idrætscenter, kommer man til et grønt område med bl.a. en mindre sø.

Fortrækker man hundeskove, ligger den nærmeste i Kolding. Se vores oversigt over hundeskove her.

Mad og andre indkøb

Hvis man som hundeejer har brug for at proviantere, mens man opholder sig i Vejen, er der rig mulighed for dette. Byen huser hele 7 supermarkeder, der ligger som perler på en snor i gennem byen. De to, der hurtigst og nemmest nås i bil fra Vejen Idrætscenter er hhv. Fakta på adressen Søndergade 103 – 105 og Kvickly på adressen Rådhuspassagen 1.

Er man fastfood-sulten, bliver man heller ikke skuffet. Tæt ved Vejen Idrætscenter på adressen Vestermarksvej 4 ligger McDonald’s og derudover findes der flere pizzarier i byens centrum, bl.a. Pizza House på Nørregade 6 og Ali Baba´s Pizza og Grill  på Søndergade 12.  

Overnatning

Er man i byen flere dage og har behov for overnatning, er Vejen Camping ved Vejen Idrætscenter oplagt.

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*