Forside » Arrangementer og udstillinger » International konference om verdens hunde

International konference om verdens hunde

gadehundVerdens første internationale konference om gadehunde afholdes i starten af september i engelske York. Det bliver med deltagelse af WSPA samt andre førende dyrevelfærdsorganisationer. 

75 % af verdens hunde er herreløse

På verdensplan anslås det, at hele 75 % af alle hunde er herreløse. De herreløse hunde lever et hårdt liv, hvor de dagligt må kæmpe for overlevelse. Hundene er ofte syge eller lider af diverse skader, som ikke bliver behandlet. I udviklingslandene dør mere end ¾ af hundene allerede, mens de er hvalpe, som følge af rabies eller hvalpesyge.

For at gøre det hele endnu værre bliver ca. 20 millioner hunde hvert år slået ihjel med brutale metoder – mange af disse aflivninger er organiseret af regeringer og myndigheder verden over i et forsøg på at stoppe rabies.

Samarbejde til gavn for hundene

Konferencen, der går under navnet ”International Conference on Dog Population Managament 2012”, har til formål at bringe politikere sammen med økologer, økonomer og specialister i dyrebeskyttelse og dyresundhed. Et ernemlig nødvendigt med et samarbejde, hvis de udsatte og voksende hundebestande skal kunne hjælpes.

Mere om International Conference on Dog Population Managament 2012

International Conference on Dog Population Managament 2012 finder sted d. 4. – 8. september 2012 I den engelske by York. På konferencens hjemmeside kan man læse endnu mere om konferencens mål og om de deltagende organisationer.

Foto: Line, Hunde Nyheder

Skriv kommentar

Din email-adresse offentliggøres IKKE.Obligatoriske felter er markerede *

*